Haberler

3 September 2022 131 Elçilikler haberleri
2 Eylül 2022 tarihinde, Abhazya Cumhuriyeti'nin Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti'ndeki Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçisi Zaur Gvadzhava, Vietnam Sosyalist Cumhuriyeti'nin Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti'ndeki Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçisi Le Viet Duena'nın daveti üzerine, Vietnam'ın bağımsızlığının 77. yıldönümü münasebetiyle kutlamalara katıldı.
3 September 2022 138 Elçilikler haberleri
2 Eylül'de, Nikaragua Cumhuriyeti Ordusu liderliğinin daveti üzerine, Abhazya Cumhuriyeti'nin Nikaragua Cumhuriyeti Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçisi Inar Ladaria, Nikaragua Cumhuriyeti Ordusu’nun kuruluşunun 43. yıldönümüne adanmış törenli etkinliğe katıldı.
27 July 2022 173 Elçilikler haberleri
Abhazya Cumhuriyeti'nin Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçisi Zaur Gvadzhava ve Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti Turizm Bakanı Ali Padron arasında 25 Temmuz'da Turizm Bakanlığı'nın Karakas'taki merkezinde bir çalışma toplantısı düzenlendi.
27 July 2022 284 Elçilikler haberleri
26 Temmuz'da, Nikaragua Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı liderliğinin daveti üzerine, Abhazya Cumhuriyeti'nin Nikaragua Cumhuriyeti Büyükelçisi Inar Ladaria, Komutan Fidel Castro liderliğindeki Moncada kışlasına yapılan saldırının 69. Yıldönümü kutlamalarına adanmış etkinliğe katıldı. Bu saldırı Küba Devrimi'nin başlangıcı oldu.
22 July 2022 193 Elçilikler haberleri
Abhazya Cumhuriyeti'nin Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçisi Zaur Gvadzhava, Venezuela Dışişleri Bakanı Carlos Rafael Faria Tortosa ile bir araya geldi.
21 June 2022 233 Elçilikler haberleri
20 Haziran'da Karakas’taki Haiti Cumhuriyeti Büyükelçiliği'nde, Abhazya Cumhuriyeti'nin Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçisi Zaur Gvadzhava ile Haiti Cumhuriyeti'nden Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti'ndeki Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçisi David Leslie arasında bir görüşme düzenlendi.
12 June 2022 121 Elçilikler haberleri
12 Haziran'da Şam'da Abhazya Cumhuriyeti'nin Suriye Arap Cumhuriyeti Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçisi Bagrat Khutaba, Filistin Devleti'nin Suriye Arap Cumhuriyeti Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçisi Samir Al-Rifai ile bir araya geldi.
10 June 2022 139 Elçilikler haberleri
Abhazya Cumhuriyeti'nin Nikaragua Cumhuriyeti Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçisi Inar Ladaria, 9 Haziran'da Nikaragua Cumhuriyeti Yaratıcı Ekonomi Komisyonu Genel Koordinatörü Camila Ortega Murillo ile bir araya geldi.
16 March 2022 361 Elçilikler haberleri
15 Mart 2022 tarihinde, Rusya Federasyonu'nun Nikaragua Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçisi Alexander Khokholikov'un daveti üzerine, Abhazya Cumhuriyeti'nin Nikaragua Cumhuriyeti Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçisi Inar Ladaria, Rusya Federasyonu’nun Nikaragua Cumhuriyeti Büyükelçisi Alexander Khokholikov ve Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti'nin Nikaragua Cumhuriyeti Büyükelçisi Jose Francisco Javier Arrue de Pablo ile bir araya geldi.
14 March 2022 292 Elçilikler haberleri
14 Mart'ta Transdinyester Dışişleri Bakanlığı, Transdinyester Moldova Cumhuriyeti'nin Dışişleri Bakanı Vitaly Ignatiev ile Abhazya Cumhuriyeti'nin PMR'deki Tam Yetkili Temsilcisi Alexander Vataman arasında bir toplantıya ev sahipliği yaptı.

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: