Igor Akhba MGIMO’da öğrenim gören Abhaz öğrencilerle buluştu

Igor Akhba MGIMO’da öğrenim gören Abhaz öğrencilerle buluştu
17 March 2017 680
Abhazya Cumhuriyeti’nin Rusya Federasyonu’ndaki Büyükelçiliği, Rusya Federasyonu’nda görevli Abhazya Cumhuriyeti Olağanüstü ve Tam yetkili Büyükelçisi Igor Akhba ile Moskova’daki üniversitelerde öğrenim gören Abhazyalı öğrenciler arasındaki toplantıya ev sahipliği yaptı. Uzun süredir gerçekleştirilen bu tür toplantılar geleneksel bir hal almıştır.

Rusya Dışişleri Bakanlığı Uluslararası İlişkiler Moskova Devlet Enstitüsü’nde (MGIMO) öğrenim gören Abhaz öğrenciler elçiliğe davet edildi.

Moskova’daki büyükelçilik binasında gerçekleştirilen toplantıda, öğrenciler kendilerinden söz ettiler, öğrenim koşullarını ve Moskova’daki yaşamlarını anlattılar. Karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunuldu. Büyükelçi, öğrencilere saygılı davranışlar içinde bulunmalarını ve iyi çalışmalarını öğütledi. Igor Akhba konuşmasında “Abhazya, sizlerin iyi bir öğrenim göreceğinizi, ülkemizin gelişimine katkı verecek gelişmiş uzmanlar olacağınızı ve Abhazya’ya döndüğünüzde ülkemiz için faydalı işlerde bulunacağınızı umuyor” dedi.

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: