Venezüella devlet spor gazetesi EL LİDER’de ‘Abhazya – spor ülkesi’ makalesi yayınlandı

Venezüella devlet spor gazetesi EL LİDER’de ‘Abhazya – spor ülkesi’ makalesi yayınlandı
13 November 2018 559
12 Kasım 2018 yıllında Bolivarcı Venezüella Cumhuriyeti devlet spor gazetesinde EL LİDER’de ‘Abhazya – spor ülkesi’ makalesi yayınlandı.
Makale, küçük yaşlarından ber boks dünyasında olan, Abhazya Cumhuriyeti Bolivarcı Venezüella Cumhuriyeti Büyükelçisi Zaur Gvadzhava’ya adanmış. Zaur Gvadzhava sporda 50 yıldan fazla boksçıdan «AIBA» hakeme kadar tüm adımları geçti ve Küba ve Venezüella boks milli takımların hazırlamalarında çok yardım etti.  

Makalede iki kitap hakkında yazılmış, ve yazarı Zaur Gvadzhava’dır, kitaplar «BOKS», «BOKS-2». Kendi kitablarında, Zaur Gvadzhava deneyimler ve bilgilerle paylaşıyor, boksçuyu adım adım yönlendererek, yüksek seviyelere ulaşabilmesi için.  Bu kitaplar diğer kitaplardan farklılığı -sporcuların eğitimi sırasında yönlendirecek özel ve kolay bir şekilde eğitim planlarıdır.
Kitaplar Milli Kütüphanede, Spor Bakanlığında, Olimpiyat Komitesinde, Bolivarcı Venezüella Cumhuriyeti Boks Federasyonunda, ve Nikaragua Eğitim, Kültür ve Spor Bakanlığında bulunmaktadır.
Venezüella boks Federasyonu Zaur Gvadzhava’ya kitap yazarken yaptığı çalışmaların takdirini için mektup gönderdi. Mektup ayretten Başkan, hakemler, orta hakemler ve tüm Venezüela’nın 20 den fazla spor enstitülerden sporcuların tarafından imzalandı.  
Kaynak: Abhazya Cumhuriyeti Bolivarcı Venezüella Cumhuriyeti Büyülelçiliği

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: