Haberler

17 August 2017 948 Notalar
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove, Transdinyester Moldova Cumhuriyeti'nin Abhazya'daki Resmi Temsilciliği'nin Başkanı Garry Kupalba'yı doğum günü vesilesiyle tebrik etti.
14 August 2017 529
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı yönetimi ve çalışanları, 1992-1993 Abhaz halkının Kurtuluş Savaşı'nın başladığı günde Zafer Parkı'nda bulunan anıta çelenk bıraktı.
10 August 2017 619
9 Ağustos tarihinde Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı ve Devlet Geri Dönüş Komitesi'nin girişimiyle; Suriye Arap Cumhuriyeti'ne 12 ton üstün kalite şişelenmiş içme suyu insani yardım olarak gönderildi. Suların transferi Abhazya Cumhuriyeti Silahlı Kuvveleri Genel Sekreterliği ve Rusya Federasyonu Savunma Bakanlığı'nın yardımıyla gerçekleştirildi.
4 August 2017 675 Notalar
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove, Abhazya Cumhuriyeti Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti ve eşzamanlı Nikaragua Cumhuriyeti Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçisi Zaur Gvadzhava'yı Nikaragua Cumhuriyeti'nde eşzamanlı olarak doğumgünü nedeniyle tebrik etti.
4 August 2017 763
Abhazya Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Raul Hacimba tarafından verilen emirle; Türkiye'deki Abhaz diasporası ile ilişkilerin geliştirilmesi ve güçlendirilmesi konusunda katkıları nedeniyle İnar Gitsba'ya Abhazya Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı saati hediye edildi.
3 August 2017 578 Notalar
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove, Jorge Alberto Arreas Montserrat'ı Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı görevine getirilmesi vesilesiyle tebrik etti.
1 August 2017 699 Elçilikler haberleri
1994 yılında Transdinyester yönetimi,1 Ağustos tarihini Transdinyester Moldova Cumhuriyeti'nin Kaybedilen Savunucularını Anma ve Yas Günü ilan etmiştir. O günden bu yana 1 Ağustos tarihinde gerçekleştirilen Cumhuriyet etkinlikleri, Transdinyester topraklarında akan kanın durdurulduğunu hatırlatmaktadır.
1 August 2017 923 Elçilikler haberleri
Sosyo-Politik Araştırma ve Bölgesel Gelişim Enstitüsü (Tiraspol); "Rus Barış Gücü Dniester Örneği: Jeopolitik Dönüşümlerin Merkez Üssünde 25 Yıllık Barış ve İstikrar " başlıklı uluslararası bilim ve uzmanlık yuvarlak masa toplantısı nı gerçekleştirdi.
30 July 2017 596 Notalar
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı, Vanuatu Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı'na Bağımsızlık Günü vesilesiyle bir tebrik totu gönderdi.

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: