Haberler

21 July 2020 367 Bakanın görüşmeleri
20 Temmuz ‘da Rusya Sağlık Bakanlığıda Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove Rusya Federasyonu Sağlık Bakan yardımcısı İgor Kagramanyan ile görüştü.
21 July 2020 303
21 Temmuz’da Suriye Dışişleri Bakanlığın’da Başbakan yardımcısı, Suriye Arap Cumhuriyeti Dışişleri ve yurtdışı  soydaşları ile işleri Bakanı Walid al-Muallem Suriye Arap Cumhuriyeti nezdinde Abhazya Cumuriyeti Büyükelçisi Bagrat Hutaba’yı kabul etti. Görüşme sırasında Bagrat Hutaba Sayın Walid al-Muallem’e itimat mektubu teslim etti.
21 July 2020 289 Notalar
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı, büyük devlet ve tanınmış halk figürü, Abhaz ASCB Yüksek meclis milletvekili, 1994-2014 tarihlerinde Türkiye Cumhuriyeti’nde Abhazya Cumhuriyeti’nin Tam Yetkili Temsilciliğini yapan, Abhazya Cumhuriyeti Büyükelçisi, Abhazya’nın tanınmış gazetecisi Avidzba Vladimiri’n ani ölümünü derin üzüntü ile haberi aldı.
17 July 2020 296
17 Temmuz'da Nikaragua Cumhuriyeti'ndeki Sandinista devriminin 41. yıldönümü arifesinde, Abhazya Dışişleri Bakanlığı'nın girişimi üzerine, Abhazya Cumhuriyeti nezdinde Nikaragua Cumhuriyeti Büyükelçisi Alba Asusena Torres Mejia ile bir video konferans gerçekleştirildi.
16 July 2020 453
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove, Rusya Federasyonu nezdinde Abhazya Cumhuriyeti Büyükelçisi İgor Ahba, Abhazya Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı stratejik komunikasyonları üzerinde yardımcısı Renat Karçaa Moskova Hükümeti Bakanı, dış ekonomi ve dışilişkileri departmanı başkanı Sergey Çeremin ile görüştüler ve Abhazya Cumhuriyeti ve Rus başkenti ile ikili işbirliğin geliştirmesi üzerinde konuştular.
16 July 2020 471
16 Temmuz’da Moskova’da Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove, Rusya federasyonu nezdinde Abhazya Cumhuriyeti Büyükelçisi İgor Ahba, Abhazya Cumhuriyeti Cumhurbaşkanın stratejik komunikasyonlar üzerinde yardımcısı Renat Karçaa Moskova belediye meclis başkanı Aleksey Şapoşnikov ile görüştüler.
16 July 2020 461
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove Rusya Federasyonuna (Moskova) yaptığı iş ziyareti sırasında Rıspotrebnadzor Başkanı Anna Popova ile görüştü.
15 July 2020 245
Abhazya Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Aslan Bzhaniya Daur Kove’yi Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakan olara atanma Kararnamesini imzaladı.
14 July 2020 217
14 Temmuz’da Suriye Dışişleri Bakanlığında Suriye Arap Cumhuriyeti nezdinde Abhazya Cumhuriyeti Büyükelçisi Bagrat Hutaba Suriye Arap Cumhuriyeti Dışişleri ve yurtdışı soydaşları ile Bakanlığı Departman ve Protokol Müdürü Sami Salami ile görüştü.
Bildiğiniz gibi, RPA «Aruaa», Abhazya Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Aslan Bzhania'yı Gürcistan ile ilişki kurma konusundaki geleceğe yönelik vizyonları hakkında ek açıklamalar yapmaya çağıran bir bildiri yayınladı.

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: