Daur Kove Sergey Lavrov’u Diplomatik Çalışanın Günü ile tebrik etti

Daur Kove Sergey Lavrov’u Diplomatik Çalışanın Günü ile tebrik etti
10 February 2018 522
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove Diplomatik Çalışanın Günün kutlama vesilesiyle Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov’u tebrik etti.
Notada özellikle bunlar ifade ediliyor: «Yüzyıllar boyunca, Rus diplomasisi çalışanları en üst düzeyde profesyonelliği, Anavatan’a ve halka olan bağlılıkları ile ünlüdür. En büyük devlet adamlarının kohortuna dahil edilen isimleri olan birçok seçkin kişileri yetiştiren Rus diplomasi, dış politika faaliyetlerinin uygulanmasına yönelik adil, dürüst ve son derece entelektüel yaklaşımın bir örneğidir. Bugün, Rusya diplomatik servis çalışanları, otoritenin arttırılması, ulusal çıkarların geliştirilmesi ve uluslararası arenada Rusya Federasyonu’n vatandaşlarının güvenilir koruma sağlamasında önemli bir rol oynamaktadır.
Rus diplomatların yüksek becerilerinin sonucu, yapıcı bir diyalogun geliştirilmesi, ikili Abhaz-Rus devletlerarası ilişkilerin güçlendirmesi ve gündemdeki önemli sorunların çözümünde ortak yaklaşımların aranmasıdır. Rus diplomasisinin ayırt edici bir özelliği her zaman kendi partnerleri ile ilişkilerinde saygılı yaklaşım olmuştur ki şüphesiz ikili ilişkilerin geliştirilmesinde en önemli unsur olarak adlandırılabilir.
Abhazya halkı, Rusya Federasyonu tarafından sağlanan desteğe büyük değer veriyor. Sadece Abhazya’da değil, aynı zamanda Güney Kafkasya bölgesi bir bütün olarak, barış ve istikrarı için stratejik ortaklığı güçlendirmeye kişisel katkınızı tahmin etmek imkansızdır».

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: