Daur Kove Transdinyester Moldova Cumhuriyeti Anayasası'nın kabul edilişinin 22. yıl dönümü vesilesiyle Vitaly Ignatiev'i tebrik etti

Daur Kove Transdinyester Moldova Cumhuriyeti Anayasası'nın kabul edilişinin 22. yıl dönümü vesilesiyle Vitaly Ignatiev'i tebrik etti
24 December 2017 538
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove, Transdinyester Moldova Cumhuriyeti Anayasası'nın kabulünün 22. yıl dönümü vesilesiyle Transdinyester Dışişleri Bakanı Vitaly Ignatiev'i tebrik etti.

Tebrikte şu ifadeler yer aldı:

"Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı'nın tüm kadroları ve kendi adıma, Transdinyester Moldova Cumhuriyeti Anayasası'nın kabulünün 22. yıl dönümüolan ulusal gün nedeniyle sizi kutlamama izin verin.

24 Aralık Transdinyester için özel bir tarihtir. Bireyi en yüksek değer , onun hak ve özgürlüklerini devletin değişmeyen öncelikleri olarak ilan eden Anayasa 22 yıl önce bu günde kabul edilmiştir. Yeni Anayasa ülkedeki demokratik reformların yolunu açm! ıştır ve ülkenin gelişimi ile geçmişten gelen deneyimlerin birleştirilmesi için güvenilir bir temel haline gelmiştir.

Devletinizin; siyasi ve sosyo-ekonomik kalkınma yolunda emin adımlarla ilerleyerek bölgesel güvenlik ve ekonomik entegrasyonun güçlendirilmesine büyük katkıda bulunan ülkenizin vatandaşlarının yararına güçlenip gelişmeye devaö edeceğine eminiz."

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: