Daur Kove Vitaliy İgnatyev’i Diplomatik çalışanı Günü ile kutladı

Daur Kove Vitaliy İgnatyev’i Diplomatik çalışanı Günü ile kutladı
10 February 2020 390

Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove Transdinyester Moldova Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Vitaliy İgnatyev’i Diplomatik çalışanı Günü ile kutladı.

Tebrik mesajı’nda özellikle aşağıdakiler ifade edildi:


«Transdinyester'in diplomatik hizmeti ciddi bir oluşum yolundan geçti. İlk günlerden itibaren, cumhuriyetin uluslararası arenadaki konumunu korumak ve teşvik etmek amaçlanmıştır. Transdinyester Moldavya Cumhuriyeti diplomatları her zaman şu niteliklere sahiptir: Anavatan'a samimi hizmet, inisiyatif, ulusal dış politika çıkarlarının sıkı bir şekilde desteklenmesi.

Transdinyester Dışişleri Bakanlığı personeli, akıllı liderliğiniz altında sayın Vitaliy Viktoroviç, kendisine atanan hedefleri uygulayan iyi koordine edilmiş bir profesyonel ekibidir.

Abhaz-Transdinyester ilişkilerinin özel dostça bir karakteri var. Karşılıklı çıkarların çeşitli alanlarında işbirliğinin ilerleyen bir gelişimi vardır. 

Saygıdeğer Vitaliy Viktoroviç, ülkelerimizin dışişleri bakanlıklarımızın arasındaki mevcut diyalogu çok takdir ediyorum. Abhaz-Transdinyester işbirliğinin ülkelerimizin halklarının yararına gerçekleştirilecek yüksek bir potansiyele sahip olduğundan eminim».

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: