Daur Kove Vitaliy İgnatiev’i Diplomatik Çalışanın Günü ile tebrik etti

Daur Kove Vitaliy İgnatiev’i Diplomatik Çalışanın Günü ile tebrik etti
10 February 2018 430
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove Transdinyester Moldova Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Vitaliy İgnatiev’i Diplomatik Çalışanın Günü ile tebrik etti.
Tebrik mesajında özellikle bunlar ifade ediliyor: «Diplomatın her zaman yaptığı yaptığı iş prestijli olmakla kalmayıp, aynı zamanda son derece sorumluydu. Diplomatik Çalışanların işleri Transdinyester Moldova Cumhuriyeti’nin dış politikasının başarıyla uygulanmasının anahtarıdır, ülkenin otoritesini güçlendirmeye ve uluslararası arenada olumlu imajını oluşturmayı sağlanmaktadır.
Bu, diplomatik çalışanın faaliyetin geniş yelpazesini, yurtdışında bulunan Transdinyester vatandaşlarına yardım etmek, uluslararası pilitikası, ekonomisi, kültür, türizim, bilim ve eğitim gibi ülkenin çeşitli hayat alanlarında belirlenmektedir. Modern koşullarda, ülke mümkün olduğunca çok sayıda eşit haklarla partnerleri bulma göreviyle karşı karşıya kaldığında, diplomatik çalışmanın önemi giderek artıyor.  
Bugün, diplomatik kurumunun çalışanları, Transdinyester’inin dış politikasını etkili bir şekilde uyguluyor, ulusal çıkarların korunması ve istikrarın sağlanmasıyla ilgili temel görevlerini başarıyla yerine getiriyorlar. Zor uluslararası durumu, Sizin profesyonelliğinize, ilkelere uymanıza, yabancı partnerleriniz ile ortak bir noktayı bulma kabiliyetinize  özellikle yüksek telepleri göstermektedir».

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: