Daur Kove Zaur Gvadzhava’yı doğum günü ile kutladı

Daur Kove Zaur Gvadzhava’yı doğum günü ile kutladı
4 August 2019 606

Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti ve Nikaragua Cumhuriyeti (aynı zamanda) nezdinde Abhazya Cumhuriyeti Büyükelçisi Zaur Gvadzhava’yı doğum günü ile kutladı.
Kutlamada özellikle aşağıdakiler ifade edildi:

«Sizin yaşamınızın ve profesyonel yolunuz en içtne saygıyı hak eder, Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti ve Nikaragua Cumhuriyeti (aynı zamanda) nezdinde Abhazya Cumhuriyeti Büyükelçi görevinde gösterdiğiniz zor faaliyet Abhaz-Venezüella ve Abhaz-Nikaragua'nın dostluk, ortaklık ve karşılıklı yararlı işbirliği ilişkilerinin gelişmesinde önemli rol oynamaktadır. Latin Amerika devletlerinde Abhazya Cumhuriyeti’nin çıkarlarının korunmasına kişisel katkılarınız için teşekkür ederiz.

Böylesi sorumlu bir işte başarı elde etmek için, çok fazla deneyimden, karmaşık problemlerin çözülmesinde yaratıcı olmanın ve elbette yaygın olarak bilinmesi sayesindedir. Sizi, yetenekli sporcu ve ağitmen olarak sadece Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti, Nikaragua Cummhuriyeti ve Latin Amerika devletlerinde değil ama dünyanın tüm diğer ülkelerinde de tanırlar».

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: