Abhazya Dışişleri Bakanlığı Nauru Dışişleri Bakanlığı'na bir not gönderdi

Abhazya Dışişleri Bakanlığı Nauru Dışişleri Bakanlığı'na bir not gönderdi
15 December 2017 488
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı, Nauru Cumhuriyeti İlişkiler ve Ticaret Departmanı'na Nauru Cumhuriyeti ile diplomatik ilişkilerin kuruluşunun sekizinci yıl dönümü dolayısıyla bir not gönderdi.

Notta şu ifadelere yer verildi:

"15 Aralık 2009 Abhazya Cumhuriyeti'nin yakın tarihindeki önemli bir noktadır. Abhazya Cumhuriyeti ile Nauru Cumhuriyeti arasında diplomatik ilişkilerin kurulması halklarımız arasındaki dostluk ve işbirliğinin geliştirilmesi için bir ön şart haline gelmiştir.

Devletlerimiz arasında yüksek düzeyde yakın bir ilişki kurulmuş, siyasi işbirliği güçlendirilmiştir ve ikili ilişkilerin dşnamik bir biçimde gelişmesi göreceli olarak kısa bir zaman diliminde devam etmektedir.

Ül! kelerimiz arasındaki işbirliği tarihindeki parlak bir sayfa olarak; Nauru Cumhuriyeti Devlet Başkanı Baron Divavesi Waqa'nın başkanlık ettiği bir heyetin bu yıl Kasım ayında Abhazya Cumhuriyeti'ne gerçekleştirmiş oldukları resmi ziyaret gösterilebilir. Bu ziyaret ülkelerimiz arasındaki stratejik işbirliği ilişkilerinin güçlendirilmesi konusunda ivme kazanılmasını sağlamıştır.

Devletler arasındaki işbirliğinin daha da genişletilmesine tam destek vermeye hazırız ve bunun için için gerekli tüm potansiyelin var olduğundan eminiz."

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: