Abhazya Dışişleri Bakanlığı Nikaragua Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı'na bir not gönderdi

 Abhazya Dışişleri Bakanlığı Nikaragua Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı'na bir not gönderdi
3 September 2017 893
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı, Nikaragua Cumhuriyeti tarafından Abhazya Cumhuriyeti'nin bağımsızlığının tanınmasının dokuzuncu yıldönümü nedeniyle Nikaragua Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı'na bir not gönderdi.

Notta şu ifadeler yer aldı:

"Abhaz-Nikaragua ilişkilerinin, tanıma ve diplomatik ilişkilerin kurulması üzerinden geçen yıllar boyunca stratejik işbirliği ve karşılıklı fayda sağlayan ortaklık düzeyine eriştiği için duyduğumuz memnuniyeti belirtmek isteriz.

Hükümetler arası ve bölgeler arası temasların düzenli doğasında olduğu gibi siyasi diyalogumuzun da emin bir biçimde gelişmesini memnuniyetle karşılıyoruz. Nikaragua Cumhurbaşkanı Sayın Jose Daniel Ortega Saavedra'nın bu yıl Ocak ayında açılış törenine katılmak için gerçekleştirdiği ziyareti samimiyetle hatırlıyoruz. Bu ziyaret çok sayıda karşılıklı fayda alanlarının işbirliğine geliştirilmesine neden oldu.

Abhazya ve Nikaragua'nın dost canlısı halklarının yararına, ortak çabalarımızla ikili ilişkilerin tümünün genişlemesini sağlayacağımıza inanıyoruz."

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: