Haberler

26 May 2021 238
Bugün, 26 Mayıs, Suriye Arap Cumhuriyeti'nde cumhurbaşkanlığı seçimler gerçekleşiyor. Abhazya, Rusya, Güney Osetya, Çin, İran, Irak ve Beyaz Rusya'dan temsilciler uluslararası gözlemci olarak seçimlere katılıyor. Abhazya Cumhuriyeti'nden gözlemciler, Abhazya Cumhuriyeti'nin Suriye Arap Cumhuriyeti Büyükelçisi Bagrat Khutaba, Büyükelçi Yardımcısı Kuteiba Fom Hasan ve Büyükelçilik Diaspora ile Çalışma Danışmanı Zhanbu Abaza Agrba'dır.
21 May 2021 170
21 Mayıs Abhazya Dışişleri Bakanlığı binasında Abhazya Cumhuriyeti ve Transdinyester Moldova Cumhuriyeti Kamu Odaları arasında işbirliği ve karşılıklı mutabakat memorandumun imzalanması online çerçevesinde gerçekleştirildi.
20 May 2021 217 Notalar
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı, Zar trajedisinin 29. yıldönümü vesilesiyle Güney Osetya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı'na bir taziye notu gönderdi.
17 May 2021 253
Sayın meslektaşlarım! Bugün Diplomatik Gününü kutluyoruz. Dışişleri Bakanlığı'nın kuruluşunun 28. yıldönümünde Abhazya Cumhuriyeti diplomatik servisinin gazileri, Dışişleri Bakanlığı personelini, Büyükelçilik ve yabancı kuruluşların çalışanlarını içtenlikle kutluyorum.
14 May 2021 186
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove, 14 Mayıs'ta Abhazya Cumhuriyeti Birinci Cumhurbaşkanı Vladislav Ardzınba'nın doğum gününde, Eshera köyünde Vladislav Ardzınba'nın mezarına çiçek döşeme törenine katıldı.
7 May 2021 181
Abhazya Dışişleri Bakanlığı Başkanı Daur Kove, 1941-1945 Büyük Vatanseverlik Savaşı Zafer Bayramı arifesinde, Abhazya Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Bzhania A.G. adına Büyük Vatansever Gazileri'ni 9 Mayıs bayram Günü ile tebrik etti.
5 Mayıs'ta Abhazya Dışişleri Bakanlığında Dışişleri Bakanı Daur Kove, ICRC Abhazya Misyonu temsilcilerini makamında kabul etti.
9 April 2021 293
Abhazya Dışişleri Bakanlığı binasında 9 Nisan'da Dışişleri Bakanı Daur Kove ile ICRC Abhazya Cumhuriyeti Misyonu Başkanı Matthias Weinreich arasında görüşme düzenlendi.
7 Nisan'da İngur Nehri'nde meydana gelen ve Abhazya Cumhuriyeti'nin Gal ve Tkuarçal ilçelerinde yaşayan dört kişinin hayatını kaybettiği Tiflis'teki tepkiye dikkat çektik.
8 April 2021 620 Bakanın görüşmeleri
8 Nisan'da Dışişleri Bakanı Daur Kove, AB'nin Güney Kafkasya Özel Temsilcisi Toivo Klaar'ı kabul etti.

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: