Daur Kove Abhazya Cumhuriyeti Geri dönüş Devlet komite Başkanı Beslan Dbar’ı kutladı

Daur Kove Abhazya Cumhuriyeti Geri dönüş Devlet komite Başkanı Beslan Dbar’ı kutladı
23 March 2018 1175
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove Abhazya Cumhuriyeti Geri dönüş devlet komite Başkanı Beslan Dbar’ı komitenin kuruluşunun 25.yıldönümü vesilesiyle kutladı.

Kutlamada özellikle şunlar ifade edildi:

«Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı ve şahsım adına Sizi ve Abhazya Cumhuriyeti Geri dönüş Devlet komite çalışanları kuruluşunun 25.yıldönümü ile kutlarım.

23 Mart 1993 yılında, şiddetli çatışmalar döneminde, Abhazya Yüksek Konseyi Başkanı Vladislav Ardzınba’nın Kararnamesiyle Abhazya Geri dönüş Devlet komitesi kuruldu.

Komite, varoluşunun ilk günlerinden itibaren, Tarihi Anavatanı’na geri dönmesini ve geri dönen soydaşlarımızın adaptasyonu görevini etkin bir şekilde yerine getirmektedir, ve Apsny’nın refahı adına, Abhaz diaspora temsilcileri ve Abhazya Cumhuriyeti sakinleri birleştirmektedir.

25 yıl boyunca soydaşlarımızın Anavatan’a geri dönmesi, vatansever işinde yer alan, komitenin her çalışanların, Devletimizin güçlendirmesine yapılan katkılar değerlendirilemez.

Bu günde, Size, tüm kolektife ve Komite’nin eski çalışanlara tüm planlarınızın gerçekleşmesinde başarıları dilerim, ve Abhazya Cumhuriyeti lehine kahramanca çalışmalarınız için minnettarlığımı ifade etmek isterim».

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: