İrakliy Tuzhba Abhazya Cumhuriyeti ICRC Misyonu temsilcileriyle bir araya geldi

İrakliy Tuzhba Abhazya Cumhuriyeti ICRC Misyonu temsilcileriyle bir araya geldi
3 July 2020 324

3 Temmuz Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığında Dışişleri Bakanı yardımcısı İrakliy Tuzhba Abhazya Cumhuriyetinde ICRA Misyonu başkanı Matthias Weinreich ile bir araya geldi.

Toplantı sırasında, Abhazya Cumhuriyeti'ndeki ICRC Misyonu başkanı Matthias Weinreich, Bakan Yardımcısına örgütün mevcut faaliyetleri hakkında bilgi verdi, özellikle Programın kayıp kişileri arama çalışmasıyla ilgiliydi.

Matthias Weinreich, bu dönemde, programa sadece yerel uzmanların katılacağını vurguladı, çünkü şimdi yabancı uzmanların koronavirüs pandemisi nedeniyle Abhazya Cumhuriyeti'ne gelmeleri imkansız. Ayrıca COVID-19 ile mücadelenin bir parçası olarak ICRC misyonunun, nüfusun en savunmasız kesimlerine, özellikle de yaşlılara insani destek sağladığını söyledi.

Irakliy Tuzhba, ICRC temsilcilerine yapılan çalışma için teşekkür etti ve Abhazya Cumhuriyeti topraklarında yürütülen projelerle ilgili işbirliğinin devam edeceğini ve Abhazya Dışişleri Bakanlığı'nın Uluslararası Kızılhaç Komitesi'nin faaliyetlerine maksimum yardım sağlamaya hazır olduğunu vurguladı. 

ICRC misyonu 1992'den beri Abhazya'da çalışıyor ve bir dizi insani program uyguluyor.

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: