Kan Tania İtalyan fotoğraf klübü Circolo Fotografico Arno'nun temsilcileri ile bir araya geldi

Kan Tania İtalyan fotoğraf klübü Circolo Fotografico Arno'nun temsilcileri ile bir araya geldi
23 August 2017 559
Abhazya Cumhuriyeti Dışileri Bakan Yardımcısı Kan Tania  İtalyan fotoğraf klübü Circolo Fotografico Arno'nun temsilcileri ile bir araya geldi. Toplantıya Abhazya Dışişleri Bakanlığı yetkilisi Temur Rekvava da katıldı.

Toplantının başında Kan Tania İtalya'dan gelen misafirlerini selamladı ve Abhazya ve İtalya arasındaki uzun tarihi bağlar hakkında onları bilgilendirdi. Bunun yanı sıra mevcut ilişkiler ve özellikle Dimitri Gulya adındaki Abhaz Kültür Enstitüsü, Avrupa-Abhazya Derneği, Abhazca, Rusca, İtalyanda ve İngilizce olarak basılan "Abkhazia Today" gazetesi hakkında da bilgi verdi.

Bakan yardımcısı misafirlerine Abhazya'nın tarihi ve ülkedeki mevcut siyasi durumu anlattı.

Circolo Fotografico Arno Külübü üyeleriKan Tania'ya görüşme için teşekkür ettiler ve Abhazya ile ilgili projeleri hakkında bilgi verdiler. Proje; Abhazya hakkında, doğal kültür, Abhaz halkının kimliği ve benzersiz Abhazya doğasını anlatan görüntülerden bir albüm oluşturmayı içeriyor. Fotoğraf albümü çeşitli sergiler ve kitle etkinliklerine dahil olması amacıyla İtalya'da yayınanacak ve elde edilecek gelirler Abhazya Cumhuriyeti'ndeki hayırsever fonlardan birine aktarılacak.

Toplantının sonunda Kan Tania, fotoğraf sanatçısı grubun Abhazya'yı ziyaretinin İtalyan kitlenin Abhazya hakkında daha fazla bilgi edinmesini sağlayacağını vurguladı ve bunun Abhazya ile İtalya halkları arasındaki ilişkilerin güçlenmesine katkı sağlayacağını sözlerine ekledi.

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: