Haberler

25 January 2022 141
25 Ocak'ta Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı İnal Ardzinba ile Transdinyester Moldova Cumhuriyeti'nin Abhazya Cumhuriyeti Resmi Temsilciliği Başkanı Garry Kupalba'nın görüşmesi Abhazya Dışişleri Bakanlığı'nda gerçekleşti.
22 January 2022 130
22 Ocak 2022, Abhazya Cumhuriyeti ile Transdinyester Moldova Cumhuriyeti arasındaki Dostluk ve İşbirliği Antlaşması'nın imzalanmasının 29. yıldönümü.
21 January 2022 164
Abhazya Cumhuriyeti Anayasası'nın 53. Maddesine göre, dış politikanın ana yönlerini ülkenin Cumhurbaşkanı belirler. Abhazya Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'nın 6 Kasım 2006 tarihli "Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı'nın ortak bir dış politikanın uygulanmasındaki koordinasyon rolüne ilişkin" Kararnamesi uyarınca, Abhazya Dışişleri Bakanlığı, yabancı devletler ve uluslararası kuruluşlarla ilişkiler alanında ana koordinasyon organıdır, Cumhuriyetimizin uluslararası yükümlülüklerinin yerine getirilmesi üzerinde genel kontrol sağlar, ülkenin Cumhurbaşkanının dış politikasını uygular.
19 January 2022 260
Abhazya Dışişleri Bakanı İnal Ardzinba, Abhazya'da faaliyet gösteren uluslararası sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle, özellikle de World Vision organizasyonunun Abhazya'daki başkanı Oksana Lasuria, Danimarka Mülteci Konseyi devlet yetkilileri ile ilişkiler koordinatörü Ada Dzhindzholiya ve UNDP Abhazya Ofisi Başkanı Rafis Abazov ile bir dizi görüşme gerçekleştirdi.
18 January 2022 332
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı İnal Ardzinba, Transdinyester Moldova Cumhuriyeti'nin Abhazya Cumhuriyeti'ndeki Resmi Temsilciliğinin kuruluşunun 15. yıldönümü münasebetiyle Garry Kupalba'ya bir tebrik notası gönderdi.
17 January 2022 264
17 Ocak'ta Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı İnal Ardzinba'nın Türkiye Abhaz Dernekleri Federasyonu Başkanı Murat Makharia ile Abhazya Dışişleri Bakanlığı'nda görüşmesi gerçekleşti.
17 January 2022 301
17 Ocak'ta Abhazya Dışişleri Bakanlığı'nda Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı İnal Ardzınba ile Abhazya Cumhuriyeti'nin Türkiye Cumhuriyeti Tam Yetkili Temsilcisi İbrahim Avidzba'nın görüşmesi yapıldı.
17 January 2022 333 Elçilikler haberleri
17 Ocak'ta Abhazya Dışişleri Bakanlığı'nda Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı İnal Ardzinba ile Abhazya Cumhuriyeti'nin Suriye Arap Cumhuriyeti Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçisi Bagrat Khutab arasında bir görüşme yapıldı.
8 January 2022 422 Notalar
Kazakistan Cumhuriyeti'nde son günlerde yaşanan olaylardan ciddi şekilde endişe duyuyoruz. Doğrudan şiddete ve yıkımlara dönüşen protesto eylemleri, Kazakistan Cumhuriyeti vatandaşlarının yaşamları üzerinde yıkıcı bir etkiye sahiptir.
5 January 2022 282 Notalar
İnal Ardzinba, Abhazya Cumhuriyeti Güney Osetya Cumhuriyeti Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçisini doğum gününde kutladı

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: