Haberler

25 June 2021 167
25 Haziran'da, Rusya Dışişleri Bakanlığında Cenevre Görüşmelerinin 53. turuna hazırlık amacıyla, Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakan Yardımcısı İrakli Tuzhba ile Rusya Federasyonu Dışişleri Bakan Yardımcısı Andrey Rudenko arasında bir toplantı yaptı,. Toplantıya Transkafkasya'da Güvenlik ve İstikrar Uluslararası Cenevre Görüşmelerinde Güney Osetya delegasyonun Başkanı Murat Dzhioev de katıldı.
24 June 2021 357
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı, Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı'na Carabobo Savaşı'ndaki Zaferin 200. yıldönümü vesilesiyle tebriklerini gönderdi.
24 June 2021 347
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove, Uluslararası Enformasyon Ajansı "Rusya Bugün"ün 80. kuruluş yıl dönümünü kutladı.
Bu yıl 14 Haziran'da Brüksel'de düzenlenen NATO zirvesinin sonuçlarının ardından, Kuzey Atlantik İttifakı ile ilgili "çok yönlü tehditler ve artan zorluklar"ın ana hatlarıyla belirtildiği bir bildiri yayınlandı. Açıklamanın 14. paragrafından da anlaşılacağı üzere, NATO üyesi devletler Gürcistan'ın toprak bütünlüğü ve egemenliği "ilkesine" verdikleri desteğini unutmazlar.
6 June 2021 425 Bakanın görüşmeleri
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove, Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Jorge Alberto Arreas Montserrat'ın doğum gününde kutladı.
3 June 2021 551 Bakanın görüşmeleri
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Gürcistan Başbakanı İrakli Garibaşvili'nin Türkiye ziyareti sırasında yaptığı "Abhazya, Güney Osetya ve Gürcistan ile aralarındaki ihtilafların Gürcistan'ın toprak bütünlüğü çerçevesinde barışçıl yollarla çözülmesine ilişkin" açıklamaları karşısında şaşkına döndü.
29 May 2021 308 Notalar
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı, Abhazya Cumhuriyeti ile Suriye Arap Cumhuriyeti arasında diplomatik ilişkilerin kurulmasının üçüncü yıl dönümü vesilesiyle Suriye Arap Cumhuriyeti Dışişleri ve Yurttaş İşleri Bakanlığına tebriklerini gönderdi.
29 May 2021 241 Notalar
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı, Güney Osetya Cumhuriyeti Devlet Bağımsızlığı Yasası'nın kabulü vesilesiyle Güney Osetya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı'na tebrik mesajı gönderdi.
28 May 2021 361 Bakanın görüşmeleri
28 Mayıs'ta Abhazya Dışişleri Bakanlığı'nda Abhazya Dışişleri Bakanı Daur Kove'nin bölgesel belediye yönetimlerin temsilcileriyle bir çalışma toplantısı düzenlendi. Tkuarçal, Gal, Oçamçıra, Gulrıpş, Suhum, Gudauta ve Gagra semtlerinden yetkili temsilciler toplantıya katıldı.
28 May 2021 441
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri bakanı Daur Kove Güney Osetya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Dmitriy Medoev’i Güney Osetya Cumhuriyeti Diplomatik işçinin Günü ile kutladı.

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: