Sivil toplum temsilcileri ile toplantı

Sivil toplum temsilcileri ile toplantı
25 November 2017 946
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı 25 Kasım 2017 tarihinde sivil toplum temsilcileri, siyasi ve kamuoyu figürleri ile bir araya geldi.

Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove; Abhazya Cumhurbaşkanlığı Yönetimi Uzmanlık Departmanı Başkanı Aslan Bartsits, Abhazya Halk Meclisi Üyesi Batal Tabagua, Abhazya Cumhuriyeti Halk  Komisyonu Sekreteri Natella Akaba; ayrıca  Leila Taniya, Roin Agrba, Aida Ladariya , Elena Kobakhiya, Inal Khashig, Nadezhda Venediktova, Liana Kvarcheliya, Izida Chaniya, Manana Gurguliya, Guli Kichba, Rosita German, Elena Zavodskaya, Ruslan Hashig, Tamaz Ketsba, Monika Torua, Natiya Bokuchava ve Timur Gindiya ile toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda,  Abhazya Dışişleri Bakanlığı temelinde bir tartışma platformu oluşturulmasının gerekli olduğuna dair karar alındı. Bu tar! tışma platformu çerçevesinde uzmanları  katılımıyla, yalnızca dış politika faaliyetleri ile ilgili değil, devletimiz ve toplumumuz için önemli olan diğer konularla da ilgili en acil meseleleri tartışmak mümkün olacak.

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: