PMR Dışişleri Bakanlığında yapılan görüşmesi hakkında

PMR Dışişleri Bakanlığında yapılan görüşmesi hakkında
3 September 2020 233

Transdinyester Moldova Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığında PMR Dışişleri Bakanı Vitaliy İgnatyev’in Transdinyester Moldova Cumhuriyeti nezdinde Abhazya Cumhuriyeti Temsilcisi Aleksandr Vataman ve PMR’de Güney Osetya Cumhuriyeti Resmi Temsilciliğinin Başkanı Vitaliy Yankovskiy ile görüşme düzenlendi.

Vitaliy İgnatyev karşılama konuşmasında, Abhazya ve Güney Osetya Büyükelçilerine Transdinyester Moldova Cumhuriyeti'nin 30. yıldönümüne adanmış kutlamalara katıldıkları için teşekkür etti. «Otuz yılda uzun bir yol kat edildi, ancak her zaman kardeş halkların dost omuzlarına sahip olmamız sayesinde daha kolay oldu. Geleceğe yönelik vatandaşlarımızın iradesinin gerçekleştirilmesi için birlikte ileriye doğru ilerleyerek, bir sonraki dönüm noktasını birlikte atlatacağımıza eminim», –PMR Dışişleri Bakanı ifade etti.

Toplantıda Vitaly Ignatiev, PMR Başkanının talimatı üzerine Alexander Vataman ve Vitaly Yankovsky'ye "Pridnestrovian Moldavya Cumhuriyeti'nin 30 yılı" Yıldönümü madalyaları verdi. «Cumhuriyetlerimizin uygulamada etkileşimini güçlendirmeye, geleceği düşünmeye, yeni projeler ve girişimler uygulamaya devam edeceğimize inanıyorum», – Bakan belirtti.

Kaynak:Transdninyester Moldova Cumhuriyeti Abhazya Cumhuriyeti Resmi Temsilciliği

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: