Güney Osetya Dışişleri Bakanlığı'nın 25. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle tebrik

Güney Osetya Dışişleri Bakanlığı'nın 25. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle tebrik
28 May 2017 914
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı, Güney Osetya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığına saygılarını sunar ve Güney Osetya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı'nın Kuruluş Günü vesilesiyle içten tebrik dileklerini iletmekten onur duyar.

Dışişleri Bakanlığı ülke için kritik bir dönemde Güney Osetya Devleti'nin kuruluşunda paha biçilemez bir rol oynamış ve Bağımsız Güney Osetya Cumhuriyeti tarihinin ayrılmaz bir parçası olmuştur. Güney Osetyalı diplomatlar yıllar boyunca yüksek profesyonelliklerini sergilemiş ve kendilerini Anavatanlarına adamış, onun çıkarlarını savunarak Güney Osetya Cumhuriyeti'nin uluslararası arenadaki konumunu güçlendirmişlerdir.

Güney Osetya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı ile Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı'nın geleneksel dostluklarını ve halklarının ortak yararına olan işbirliklerini devam ettireceğine eminiz.

Bu bayram gününde Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı çaışanları, Güney Osetyalı meslektaşlarına diplomatik alandaki görevlerinde yeni başarılar, refah ve sağlık dilemektedir!

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: