Abhazya Dışişleri Bakanlığı temsilicleri «Rusya – fırsatlar ülkesi» Forumunda iştirak ediyorlar

Abhazya Dışişleri Bakanlığı temsilicleri «Rusya – fırsatlar ülkesi» Forumunda iştirak ediyorlar
16 March 2018 452
12-20 Marta 2018 tarihler arası Rusya Federasyon’da «Rusya – fırsatlar ülkesi» Forumu geçiyor. Bu Forum dünyanın tüm bölgelerinden, dostluk ve barış fikirlerle bağlı olan 300 kişi genç liderleri bir arar getirdi.

Forumda Abhazya Cumhuriyeti’ni Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Genç Diplomat Konseyi Geçici Başkanı İnar Ladariya ve onun Yardımcısı Viktoriya Malaniya temsil ettiler.

Forumun Moskova bölümünde, Abhazya Dışişleri Bakanlığı temsilcisine Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Genç Diplomat Konseyi Geçici Başkanı İnar Ladariya’ya Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin’den «2017 yıllında Soçi’de XIX Gençlik ve öğrenciler Dünya Festivali’nin hazırlanmasına ve gerçekleştirilmesine yapılan katkılar için» madalya ve diplomay verildi.

Forumun Moskova bölümünde, modern gençliğinin önünde olan siyasi, sosyal ve profesyonel çağrılar hakkında görüşmeler gerçekleşildi. Forumun delegelere Rus federel bakanlar, valiler, siyasetçiler ve sivil kişiler konuşmalarını yaptılar. Moskova bölümünün kapanış töreninde Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin konuşma yaptı.

Abhazya Cumhuriyeti temsilcileri «Future Team» Topluluğunun Çözünürlüğünün geliştirilmesinde aktif bir şekilde katıldılar ve çözünürlülük okundu ve yeni genç topluluğun tarafından kabul görüldü.



Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: