Haberler

14 February 2022 366
Abhazya Cumhuriyeti'nin Rusya Federasyonu'ndaki Büyükelçiliği, “Abhazya'nın Geleceği” Gençlik Destek Merkezi'nin açılışına ev sahipliği yaptı. Merkez, Abhaz gençleri rekabete dayalı Rusya'da eğitim ve staj olanakları anlamında yardımcı olacak. Merkezin mekanizması Rossotrudnichestvo'nun kaynaklarıyla paralel olarak çalışacaktır.
11 February 2022 392
Gürcistan Dışişleri Bakanlığı, Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı İnal Ardzınba'nın BM Genel Sekreteri Guterres'e yaptığı Abhazya'ya Birleşmiş Milletler'de gözlemci devlet statüsü verilmesi talebi içeren çağrısına tepkide bulundu.
11 February 2022 263
10 Şubat'ta, Abhazya Cumhuriyeti'nin Transdinyester Moldova Cumhuriyeti'ndeki (TMC) Tam Yetkili Temsilcisi Alexander Vataman’ın ve Güney Osetya Cumhuriyeti'nin TMC'deki Resmi Temsilciliği Başkanı Vitaly Yankovsky’nın Transdinyester Moldova Cumhuriyeti Yüksek Konsey Başkanı Aleksandr Korshunov ile çalışma toplantısı düzenlendi. Toplantıya, TMC Yüksek Konseyi Başkanı'nın Dış Politika Danışmanı Sergey Shirokov da katıldı.
10 February 2022 285
Bugün Moskova’da Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı İnal Ardzınba Rusya ve Belarus Birlik Devleti Devlet Sekreteri Dmitry Mezentsev ile bir araya geldi.
10 February 2022 180
9 Şubat'ta İtalya Temsilciler Meclisi binasında “Ulusların kendi kaderini tayin hakkı. Abhazya ve Büyük Avrupa” konulu konferans düzenlendi.
10 February 2022 281
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı İnal Ardzınba, Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'u Rusya'nın Diplomatik İşçi Günü vesilesiyle tebrik etti.
10 February 2022 160
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı İnal Ardzınba, Transdinyester Moldova Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Vitaly Ignatiev'e Transdinyester Moldova Cumhuriyeti Diplomatik Hizmet Görevlisi Günü münasebetiyle tebrik notası gönderdi.
10 February 2022 220
Abhazya Dışişleri Bakanı İnal Ardzınba, Moskova'ya yaptığı çalışma ziyareti kapsamında Bağımsız Devletler Topluluğu, Yurtdışında Yaşayan Vatandaşlar ve Uluslararası İnsani İşbirliği İçin Federal Ajans (Rossotrudnichestvo) başkanı Yevgeny Primakov ile bir araya geldi.
9 February 2022 158
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı İnal Ardzınba, Russia Today TV kanalına özel röportaj verdi.
9 February 2022 319
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı İnal Ardzınba ve Dünya BM Dernekleri Federasyonu Başkan Yardımcısı, Rusya BM Derneği Federasyonu Birinci Başkan Yardımcısı Alexei Borisov, Abhazya Cumhuriyeti'nin Rusya Federasyonu Büyükelçiliği'nde bir araya geldiler.

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: