Haberler

15 March 2017 971 Elçilikler haberleri
Abhaz Dışişleri Bakanlığı, Bakan’ın doğum günü vesilesiyle tebrik mesajları aldı.
15 March 2017 781 Bakanın görüşmeleri
Federasyonu Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Cove'yi doğum günü nedeniyle tebrik etti.
12 Mart tarihinde Gürcistan Dışişleri Bakanlığı Abhazya Cumhuriyeti’ndeki Parlamento Seçimlerini kınayan bir bildiri yayınladı.
10 March 2017 837
Dışişleri Bakanlığı, Guatemala Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı'na; San Jose-Pinaul Belediyesi'nin reşit olmayan çocuklar için kurduğu sığınma evinde çıkan yangın sonucunda trajik bir biçimde hayatını kaybeden vatandaşlar nedeniyle başsağlığı notu gönderdi
Dışişleri Bakanı Daur Kove önderliğindeki Abhazya Cumhuriyeti delegasyonunun ziyareti çerçevesinde Venezuela Dış Ticaret ve Yatırımlar Bakanı Jesus Faria ile bir görüşme gerçekleştirildi.
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove başkanlığındaki Abhaz heyetine Abhazya’nın Rusya’daki Ticaret Temsilcisi Oleg Bartsyts, Abhaz Devlet Üniversitesi Rektörü Aleko Gvaramia, Dışişleri Bakanlığı yetkilileri Tengiz Tarba ve Madina Zukhba eşlik etmiştir.
6 March 2017 577
Moskova’da 6 Mart tarihinde Abhazya Cuhuriyeti Dışişleri Bakan Yardımcısı Kan Tania ile Moskova Devlet Uluslararası İlişkiler Enstitüsü Yüksek Lisans ve Uluslararası Programlar Rektör Yardımcısı Andrey Baikov arasında bir görüşme gerçekleşti.
3 March 2017 655 Bakanın görüşmeleri
Abhazya Cumhuriyeti’nin Türkiye Cumhuriyeti’ndeki Tam Yetkili Temsilciği’nin 23. kuruluş yıldönümünde Abhazya Dışişleri Bakanlığı Türkiye’de görev almış ilk Tam Yetkili Temsilci olan Vladimir Avidzba ile Türkiye’deki Abhazya’nın mevcut Tam Yetkili Temsilcisi İnar Gitsba’yı Bakanlığa davet etti.
28 Şubat'ta NATO sözcüsü O. Lungesku tarafından yapılan açıklamada, Abhazya yetkililerinin Gürcistan ile olan devlet sınır kapılarını kapatmamasına yönelik bir çağrıya yer verilmiştir.

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: