Hibla Amıçba «Akıllı şehirde taşınma üzerinde Uluslararası diyalogu» konferansına katıldı

Hibla Amıçba «Akıllı şehirde taşınma üzerinde Uluslararası diyalogu» konferansına katıldı
19 November 2019 834

Berlin’de geçen hafta Akıllı şehirde taşınma üzerinde Uluslararası diyalogu uluslararası konferans gerçekleşti. Etkinlik Academus Berlin GmbH tarafında organize edildi ve dünyanın farklı şehirlerinden belediyelirn temsilcileri yanı sıra iş dünyası, bilimsel topluluklar ve sivil dernekler temsilcileri topladı.


Etkinliğe Almanya, İtalya, Çek Cumhuriyeti, İngiltere, Rusya Hindistan, Kanada, İsrail, Nijerya, Fas, Güney Afrika ve diğer ülkelerden heyetler katıldı. 


Abhazya adına konferansına Abhazya Cumhuriyeti Devlet Mülkiyet Yönetimi ve Özelleştirme Devlet Komitesi Başkanı Vahtang Pipiya ve Almanya nezdinde Abhazya Cumhuriyeti Tam Yetkili Temsilci Hibla Amiçba davet edildi. Objektif sebebiyle V.A.Pipiya etkinliğe katılamadı. Abhazya Dışişleri Bakanlığı ve V.A.Pipiya adına konferansta konuşmayı H.Amiçba yaptı. Amiçba, misafirleri selamlayarak, Abhazya Cumhuriyeti hakkında bilgiyi verdi, ilginç raporlar, sunumlar için şükranlarını iletti ve Abhazya'ya davet ederek bu tür yenilikçi projelerdeki deneyim paylaşımının önemini vurguladı. Etkinlik formatı 4 günlük program ve şehirlerin gösterileri içermektedir. 


Bu tür diyalogların sonucu, pratik ve toplumun ihtiyaçlarına odaklanan uzun ve akıllı bir kentsel hareketlilik için birlikte yürütülen bir strateji olmalıdır.

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: