Daur Kove BM Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) Bölge Temsilciliği Başkanı Ghassan Khalil ile bir araya geldi

Daur Kove BM Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) Bölge Temsilciliği Başkanı Ghassan Khalil ile bir araya geldi
26 March 2019 429
26 Mart’ta Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı binasında Dışişleri Bakanı Daur Kove Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu  (UNICEF) Bölge Temsilciliği Başkanı Ghassan Khalil ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmeye Dışişleri Bakan Yardımcısı Irakliy Tuzhba, Uluslararası örgütler ile ilişkiler departman Başkanı Artur Gaguliya ve UNICEF Suhum Ofisi Başkanı William Henlon da katıldı.

Daur Kove toplantıyı açarak, örgütün faaliyetini iyi bildiğini belirterek, Abhazya Cumhuriyeti’nde UNICEF tarafından gerçekleştirilen projelere olumlu değer verdi.

Buna karşılık, UNICEF Bölge Temsilciliği Başkanı Ghassan Khalil, organizasyonun son birkaç ay içinde elde ettiği sonuçların bazılarını Bakan'a anlattı.

Toplantı sırasında taraflar, UNICEF 'in Abhazya'daki çalışmaları ile ilgili birtakım mesele ele aldı, özellikle UNICEF 'in Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ile ortak olarak Abhazya Cumhuriyeti'nde uygulamayı planladıkları teknik eğitim projesi konuşuldu. Ayrıca, yakın zaman için eylem planı belirlendi.
BM Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) Abhazya’da 20 seneden fazla faaliyet göstermektedir. Örgüt Suhum’daki ofisini 2005 yılında açtı.

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: