Haberler

9 December 2021 435
6 Aralık 2021 tarihinde Çin Halk Cumhuriyeti’nin Suriye Cumhuriyeti nezdinde Büyükelçilik binasında, Abhazya Cumhuriyeti'nin Suriye Arap Cumhuriyeti Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçisi Bagrat Khutab ile Çin Halk Cumhuriyeti'nin Suriye Arap Cumhuriyeti Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçisi Feng Biao arasında Çin'de bir toplantı düzenlendi.
8 December 2021 211
7-8 Aralık 2021'de Cenevre'de BM, AB ve AGİT'in eş başkanlığında Abhazya Cumhuriyeti, Güney Osetya Cumhuriyeti, Gürcistan, Rusya Federasyonu ve ABD temsilcilerinin katıldığı Transkafkasya'da Güvenlik ve İstikrar Konulu Uluslararası Cenevre Görüşmelerinin 55. turu Cenevre'de yapıldı.gerçekleşti.
8 December 2021 363
Rusya Federasyonu ve Çin Halk Cumhuriyeti arasındaki eşit ortaklık ve stratejik etkileşim, tüm halkların haklarına saygı duyulan ve takdir edilen daha adil çok merkezli bir dünya düzeninin oluşumunun temelidir.
6 December 2021 345
Abhazya Cumhuriyeti'nin Rusya Federasyonu'ndaki Moskova Büyükelçiliği temelinde "Abhazya'nın Geleceği" Gençlik Destek Merkezi açılacak.
6 December 2021 268 Elçilikler haberleri
6 Aralık'ta Abhazya Cumhuriyeti'nin Suriye Arap Cumhuriyeti Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçisi Bagrat Khutaba, Suriye Arap Cumhuriyeti Tarım Bakanı Mohammad Hassan Katana ile bir araya geldi.
6 December 2021 343
Abhazya Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'nın 6 Kasım 2006 tarih ve UP-149 sayılı "Cumhuriyetin tek dış politikasının uygulanmasında Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı'nın koordinasyon rolüne ilişkin Kararnamesi uyarınca" Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı, yabancı devletler ve uluslararası kuruluşlarla ilişkiler alanında ana koordinasyon organıdır. 
5 December 2021 183
4 Aralık'ta İtalya'nın Lamezia Terme kentinde "Abhazya Cumhuriyeti - Uluslararası diplomatik sisteminde" sunumu gerçekleşti.
3 December 2021 237
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı İnal Ardzinba, Abhazya Cumhuriyeti Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tamila Mertskhulava ile Abhazya Dışişleri Bakanlığı'nda bir araya geldi.
3 December 2021 317
Gürcistan'ın eski Cumhurbaşkanı M. Saakashvili'nin Tiflis'teki yargılama sırasındaki ifadelerine dikkat çektik. Abhazya Cumhuriyeti'nin bir dizi Pasifik devleti tarafından tanınması konusuna değinen M. Saakashvili, bir suç işlediğini - yabancı devletlerin yetkililerine rüşvet verme girişimlerini - açıkça kabul etti. Abhazya Cumhuriyetinin egemenliğini tanıyan Pasifik bölge devletleri Nauru, Tuvalu ve Vanuatu söz konusudur.
3 December 2021 319 Cenevre Görüşmeleri
3 Aralık 2021'de Rusya Federasyonu Dışişleri Bakan Yardımcısı Andrey Rudenko, Transkafkasya'da Güvenlik ve İstikrar Konulu Uluslararası Cenevre Görüşmelerinde Abhaz heyeti başkanı, Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakan Yardımcısı İrakliy Tuzhba ile bir araya geldi.

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: