İtalya'daki Abhazya Ticaret ve Sanayi Odası temsilcilik bürosunun açılışı

İtalya'daki Abhazya Ticaret ve Sanayi Odası temsilcilik bürosunun açılışı
28 April 2017 941
İtalyan Tarım Konfederasyonu'nun (CIA) bölge ofisi, bu yıl resmen tescil edilen Abhazya Cumhuriyeti Ticaret ve Sanayi Odası Temsilciliği’nin açılış toplantısına ev sahipliği yaptı. Açılışa, Apulian bölgesinin orta ve büyük ölçekli işletmelerinin temsilcileri, Apulia bölgesindeki şehir belediye başkanlarının temsilcileri, yerel gazeteciler ve televizyonun yanı sıra yerel ve bölgesel hükümetin temsilcileri katıldı.

Açılış, Gennady Gagulia tarafından yapılan konuşma ile başlandı. Ardından Abhazya Dışişleri Bakan Yardımcısı Kan Taniya da kısa bir konuşma yaptı. Kan Taniya yaptığı konuşmada, yabancı yatırımları teşvik etmenin Abhazya Cumhuriyeti dış politikasının önceliklerinden birisi olduğunu vurguladı ve temsilcilik bürosunun açılışı gibi yenilikçi faaliyetlerin Abhazya ve İtalya için karşılıklı faydalar içerdiğini belirtti.

Abhazya Ticaret ve Sanayi Odası'nın sunumuna Abhazya Dışişleri Bakanlığı çalışanları Vito Grittani ve Timur Rekvava, Sohum Belediye Başkanı Adgur Kharazia ile beraber Abhazya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Tamila Mertskhulava da katıldı. Sunuma katılan konuklar, İtalya’da faaliyetlerine başlayan Abhazya Ticaret ve Sanayi Odası Temsilciliği aracılığıyla sağlanabilecek olası ticari ve ekonomik ilişkiler konusuna yoğun ilgi gösterdiler.

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: