Haberler

8 January 2022 422 Notalar
Kazakistan Cumhuriyeti'nde son günlerde yaşanan olaylardan ciddi şekilde endişe duyuyoruz. Doğrudan şiddete ve yıkımlara dönüşen protesto eylemleri, Kazakistan Cumhuriyeti vatandaşlarının yaşamları üzerinde yıkıcı bir etkiye sahiptir.
5 January 2022 283 Notalar
İnal Ardzinba, Abhazya Cumhuriyeti Güney Osetya Cumhuriyeti Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçisini doğum gününde kutladı
30 December 2021 400 Notalar
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı İnal Ardzinba, Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'dan yaklaşan yeni yıl için tebrikler aldı.
22 November 2021 290 Notalar
Suriye Arap Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Faysal Mikdad, İnal Ardzınba'yı Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı olarak atanmasından dolayı kutladı.
22 November 2021 308 Notalar
Nikaragua Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Denis Moncada Colindres, Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı olarak atanması münasebetiyle İnal Ardzınba'ya tebrik notası gönderdi.
22 November 2021 320 Notalar
Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, İnal Ardzınba'ya Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı olarak atanmasıyla ilgili olarak tebrik mesajı gönderdi.
8 August 2021 255 Notalar
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı, Gürcistan'ın Güney Osetya Cumhuriyeti'ne yönelik geniş çaplı saldırganlığının 13. yıldönümü münasebetiyle Güney Osetya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı'na taziye notası gönderdi.
4 August 2021 1772 Notalar
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove, Abhazya Cumhuriyeti'nin Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti ve eş zamanlı olarak Nikaragua Cumhuriyeti'nin Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçisi Zaur Gvadzhava’nın doğum gününü kutladı.
29 May 2021 308 Notalar
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı, Abhazya Cumhuriyeti ile Suriye Arap Cumhuriyeti arasında diplomatik ilişkilerin kurulmasının üçüncü yıl dönümü vesilesiyle Suriye Arap Cumhuriyeti Dışişleri ve Yurttaş İşleri Bakanlığına tebriklerini gönderdi.

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: