Haberler

1 September 2022 125 Bakanın görüşmeleri
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı İnal Ardzınba ile Rusya Dışişleri Bakanlığı Rusya ve Belarus Birlik Devleti Özel Temsilcisi Viktor Sorokin arasında bir görüşme gerçekleştirildi.
9 March 2022 269 Bakanın görüşmeleri
Abhazya Dışişleri Bakanlığı'nda, ortak Abhaz-Nikaragua eğitim, kültür, spor ve gençlik politikası alanında kurumlararası işbirliği çalışma grubu çerçevesinde Nikaragua Cumhuriyeti ile olağan video konferans düzenledi.
3 December 2021 237
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı İnal Ardzinba, Abhazya Cumhuriyeti Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tamila Mertskhulava ile Abhazya Dışişleri Bakanlığı'nda bir araya geldi.
6 June 2021 425 Bakanın görüşmeleri
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove, Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Jorge Alberto Arreas Montserrat'ın doğum gününde kutladı.
3 June 2021 551 Bakanın görüşmeleri
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Gürcistan Başbakanı İrakli Garibaşvili'nin Türkiye ziyareti sırasında yaptığı "Abhazya, Güney Osetya ve Gürcistan ile aralarındaki ihtilafların Gürcistan'ın toprak bütünlüğü çerçevesinde barışçıl yollarla çözülmesine ilişkin" açıklamaları karşısında şaşkına döndü.
28 May 2021 361 Bakanın görüşmeleri
28 Mayıs'ta Abhazya Dışişleri Bakanlığı'nda Abhazya Dışişleri Bakanı Daur Kove'nin bölgesel belediye yönetimlerin temsilcileriyle bir çalışma toplantısı düzenlendi. Tkuarçal, Gal, Oçamçıra, Gulrıpş, Suhum, Gudauta ve Gagra semtlerinden yetkili temsilciler toplantıya katıldı.
5 Mayıs'ta Abhazya Dışişleri Bakanlığında Dışişleri Bakanı Daur Kove, ICRC Abhazya Misyonu temsilcilerini makamında kabul etti.
8 April 2021 623 Bakanın görüşmeleri
8 Nisan'da Dışişleri Bakanı Daur Kove, AB'nin Güney Kafkasya Özel Temsilcisi Toivo Klaar'ı kabul etti.
15 February 2021 348 Bakanın görüşmeleri
Abhazya Dışişleri Bakanlık binasında Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove  ve Güney Osetya Dışişleri Bakan Vekili Dmitriy Medoev arasında bir çalışma toplantısı düzenlendi.
19 November 2020 831 Bakanın görüşmeleri
19 Kasım Abhazya Dışişleri Bakanlığı’nda Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove ve Abhazya Cumhuriyeti nezdinde Transdinyester Moldova Cumhuriyeti’nin Resmi Temsilciliğinin Başkanı Garry Kupalba arasında görüşme gerçekleşti.

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: