Haberler

25 March 2022 438 Ziyaretler ve iş gezileri
Rusya Federasyonu Devlet Başkanlığı binasında, Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı İnal Ardzınba ile Rusya Federasyonu Cumhurbaşkanı Basın Sözcüsü, Cumhurbaşkanlığı İdaresi Başkan Yardımcısı Dmitry Peskov arasında bir görüşme gerçekleştirildi.
22 March 2022 165
22 Mart tarihinde Moskova'da Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı İnal Ardzınba ile Rusya ve Beyaz Rusya Birlik Devleti Devlet Sekreteri Dmitry Mezentsev arasında bir görüşme gerçekleşti.
22 March 2022 246
22 Mart tarihinde Rusya Federasyonu Devlet Duması'nda Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı İnal Ardzınba'nın ve Rusya Federasyonu Devlet Dumasının çeşitli fraksiyonlarının temsilcileri’nin katılımıyla “Abhazya ile Rusya arasındaki siyasi ve ekonomik bağların güçlendirilmesi” konulu çalışma grubu toplantısı düzenlendi.
22 March 2022 232
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı İnal Ardzınba bugün bir iş seyahatı ile Moskova'ya geldi.
21 March 2022 223
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Inal Ardzinba, Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'u doğum gününde tebrik etti.
18 March 2022 159
18 Mart tarihinde R. Gumba ismini taşıyan Abhaz Devlet Filarmonisinde, Rusya Federasyonu'nun Ukrayna'daki özel askeri operasyonunu destekleme eylemi ve Kırım Cumhuriyeti ile Sivastopol şehrinin Rusya Federasyonu'na katılmasına ilişkin anlaşmanın imzalanmasının sekizinci yıldönümü kapsamında, Abhaz sanatçıların yanı sıra Rusya'nın Onurlu Sanatçısı Olga Kormukhina'nın da sahne aldığı konser düzenlendi.
17 March 2022 177
Abhazya Cumhuriyeti ile Rusya Federasyonu arasında çifte vatandaşlık konularının çözümüne ilişkin anlaşma imzalanmaya hazırlanmaktadır.
16 March 2022 228
Rusya Devlet Başkanlığı Ulusal Ekonomi ve Kamu Yönetimi Akademisi'nin yüksek lisans öğrencisi, "Abhazya'nın Gururu" genç yöneticiler yarışmasının galibi Abzagu Tsvizhba, Abhazya’nın Rusya Federasyonu’ndaki Büyükelçiliği basın sekreteri olarak atandı.
16 March 2022 360 Elçilikler haberleri
15 Mart 2022 tarihinde, Rusya Federasyonu'nun Nikaragua Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçisi Alexander Khokholikov'un daveti üzerine, Abhazya Cumhuriyeti'nin Nikaragua Cumhuriyeti Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçisi Inar Ladaria, Rusya Federasyonu’nun Nikaragua Cumhuriyeti Büyükelçisi Alexander Khokholikov ve Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti'nin Nikaragua Cumhuriyeti Büyükelçisi Jose Francisco Javier Arrue de Pablo ile bir araya geldi.
14 March 2022 289 Elçilikler haberleri
14 Mart'ta Transdinyester Dışişleri Bakanlığı, Transdinyester Moldova Cumhuriyeti'nin Dışişleri Bakanı Vitaly Ignatiev ile Abhazya Cumhuriyeti'nin PMR'deki Tam Yetkili Temsilcisi Alexander Vataman arasında bir toplantıya ev sahipliği yaptı.

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: