Abhazya Cumhuriyeti ve Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanları İnal Ardzınba ve Sergey Lavrov, Büyük Vatanseverlik Savaşı Zaferi'nin 77. yıldönümü münasebetiyle karşılıklı tebriklerini sundular

Abhazya Cumhuriyeti ve Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanları İnal Ardzınba ve Sergey Lavrov, Büyük Vatanseverlik Savaşı Zaferi'nin 77. yıldönümü münasebetiyle karşılıklı tebriklerini sundular
9 May 2022 293

Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı İnal Ardzınba'yı ve Bakanlık çalışanlarını Büyük Vatanseverlik Savaşı Zaferi'nin 77. yıldönümü dolayısıyla tebrik etti.

Tebrikler kısmen şunları okur:

“Bugün faşist işgalcileri omuz omuza ezen babalarımızın ve dedelerimizin ölümsüz yiğitliğini anıyoruz. Halklarımızı birleştiren şanlı kahramanlık geçmişinin, ittifak ve stratejik ortaklık ilkelerine dayalı Rus-Abhaz işbirliğinin gelişimi için sağlam bir temel oluşturmaya devam edeceğine inanıyorum. Abhazya'nın savaş gazilerine ve iç cephe çalışanlarına minnettarlık sözlerimi iletmenizi rica eder, ayrıca size sağlık ve uzun ömür diliyorum."

Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı İnal Ardzınba'nın Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'a tebrik mesajında şu ifadelere yer verildi:

“Zafer Bayramı, Nazizmi yenen insanların yaşamlarında her zaman özel bir yere sahiptir ve hep Büyük Vatanseverlik Savaşı kahramanlarının gösterdiği en büyük cesaret, metanet ve korkusuzluğun simgesi olarak hizmet edecektir. Bu olayların anısını özenle korumak ve gelecek nesillere aktarmak ortak görevimizdir.

Korkunç savaşın tüm zorluklarına ve mahrumiyetlere rağmen, yılmaz bir metanet sergileyen ve düşmanı galip eden herkese teşekkür ediyoruz. En büyük kahramanlıkları bugün bizim için ahlaki rehber görevi görüyor.

Bu bayram gününde, sevgili Sergey Viktorovich, Size ve Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanlığı'nın tüm personeline, sorumlu çalışmalarınızda barış, refah ve başarılar diliyorum."

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: