Abhazya Dışişleri Bakanlığı'nda yuvarlak masa toplantısı gerçekleştirildi.

Abhazya Dışişleri Bakanlığı'nda yuvarlak masa toplantısı gerçekleştirildi.
19 September 2017 455
19 Eylül 2017 tarihinde Abhazya Dışişleri Bakanlığı'nda "Modern uluslararası ilişkiler sisteminin en önemli bileşeni olarak bilgi güvenliği" konulu yuvarlak masa toplantısı gerçekleştirildi.

Etkinliğe Abhazya Dışişleri Bakanlığı ve Rusya Dışişleri Bakanlığı Genç Diplomatlar Konseyi üyeleri ile Abhaz Devlet Üniversitesi'nin Abhazya Dışişleri Bakanlığı Genç Diplomatlar Konseyi üyesi öğrencileri katıldı.

Toplantı katılımcıları yalnızca Abhazya ve Rusya ile ilişkili olmayan, aynı zamanda genel olarak tüm uluslararası sistemi ilgilendiren bilgi güvenliği ve dijital diplomasi konuları üzerine yuvarlak masa toplantısı sunumları yaptı.

Toplantı sonunda yuvarlak masa katılımcıları ile Rusya Dışişleri Bakanlığı Genç Diplomatlar Konseyi üyeleri, faaliyetleri ile ilgili sunumda bulundu ve uluslararası etkinliklere yaptıkları katılımlara dair bilgi alışverişinde bulundular.

Yuvarlak masa toplantısı sonucu olarak Abhazya Dışişleri Bakanlığı Genç Diplomatlar Konseyi ile Rusya Dışişleri Bakanlığı Genç Diplomatlar Konseyi arasında ortak bir bildiri kabul edildi.

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: