ÇHC geyeti ile yapılan görüşme hakkında

ÇHC geyeti ile yapılan görüşme hakkında
13 November 2019 751
12 Kasım’da Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığında Dışişleri Bakanı Daur Kove Çin Halk Cumhuriyetinden gelen heyeti ile görüştü. ÇHC heyette Çin-Asya Ekonomik gelişme Birliği Başkanı Liu Ya Jun, ve ShanXi’de ofis müdürü,China Unicom firma baş mühendisi Long Weibo vardı. Görüşmeye Abhazya Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı, Maliye Bakanı Cansuh Nanba katıldı.


Abhazya Dışişleri Bakanı konukları selamladı ve Abhaz tarafının ikili işbirliğine olan ilgisinin yüksek olduğunu belirtti. «Abhazya, ikili karşılıklı yararlı işbirliğinin geliştirilmesinde çok büyük bir potansiyele sahiptir» - bakan belirtii.

Buna karşılık Başbakan Yardımcısı Maliye Bakanı Cansuh Nanba, devletin ekonomik politikasının yatırımcılara ve ikili diyaloga açık olduğunu vurguladı, ve ayrıca, ÇHC heyetinin Abhazya Cumhuriyeti'ne ziyaretinin verimli bir sonuç alacağına dair umutlarını dile getirdi.

Toplantıda, taraflar ekonomik işbirliği için bir dizi öncelikli projeleri hakkında fikir alışverişinde bulundular. Toplantı geleneksel olarak dostane bir atmosferde yapıldı.

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: