"FELICORPSDIPLOMATIC" adı olan Uluslararası ödülü Zaur Guajav'a verildi

"FELICORPSDIPLOMATIC" adı olan Uluslararası ödülü Zaur Guajav'a verildi
3 August 2018 846
2 Ağustos 2018 tarihinde Abhazya Cumhuriyeti Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti Büyükelçiliği’nde Abhazya Cumhuriyeti Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti Büyükelçisi Zaur Gudzhava’ya «FELICORPSDIPLOMATIC»  (FELİKORPS DİPLOMATİK) adı olan Uluslararası ödülü verme töreni gerçekleştirildi.  

Abhazya Cumhuriyeti ile Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti arasındaki işbirliğinin gelişmesine olan değerli katkılar için "Diplomatik Faaliyet" dalında verilen ödülü, "PRENSATUR" ("PRENATUR") Basın Kurumu Başkanı Viktor Sid tarafından verildi.

Etkinliğe ayrıca, FELİCORPS Genel koordinatörü Mery Uray, ELCaribazo gazetesinin muhabiri Ana Tereza Delgado de Marin ve Venezüella’nın diğer Basın temsilcileri katıldılar.

Abhazya Cumhuriyeti Venezuela Büyükelçisi Zaur Gvadzhava verilen ödül için teşekkür etti ve etkinlik sırasında misafirleri Abhazya Cumhuriyeti’nin kültürü ve tarihi anlattı.  

Uluslararası «FELICORPSDIPLOMATIC» ödülü daha önce Rusya federasyonu Bolivarcı venezuela Cumhuriyeti Büyükelçisi ve Lübnan Cumhuriyeti Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti Büyükelçisine verildi.

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: