Zaur Gvadzhava, Venezuela'da Augusto Sandino Calderon'un anısına adanan etkinliklere katıldı

Zaur Gvadzhava, Venezuela'da Augusto Sandino Calderon'un anısına adanan etkinliklere katıldı
22 February 2022 267

Abhazya Cumhuriyeti'nin Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti'nin Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçisi Zaur Gvadzhava, ulusal kurtuluş devriminin lideri Augusto Sandino Calderon'u anmak için düzenlenen anma etkinliklerine katıldı. Tören, Karakas'taki Augusto Sandino Meydanı'nda gerçekleşti.

Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Latin Amerika İşlerinden Sorumlu Bakan Yardımcısı Rander Peña ve Nikaragua Cumhuriyeti'nin Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçisi Yaosca Calderon, Venezuela’da akredite diplomatik misyon başkanlarına hoş geldiniz konuşması yaptılar.

Etkinliğin oturum aralarında, Abhazya Cumhuriyeti'nin Venezuela Bolivar Cumhuriyeti Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçisi Zaur Gvadzhava, Bolivya Çokuluslu Devleti'nin Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti’ndeki Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçisi Sebastian Michel ile görüştü. Tarafların, devlet etkileşimleri arasındaki karşılıklı çıkar alanlarında işbirliği kurma umutları hakkında görüş alışverişinde bulundukları bu toplantıda.

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: