Zaur Gvadzhava, Ulusal Seçim Konseyi Başkanı Indira Alfonso ve Venezuela Dışişleri Bakanı Jorge Arreas ile bir toplantıya katıldı

Zaur Gvadzhava, Ulusal Seçim Konseyi Başkanı Indira Alfonso ve Venezuela Dışişleri Bakanı Jorge Arreas ile bir toplantıya katıldı
3 December 2020 399
1 Aralık'ta Karakas şehrindeki Ulusal Seçim Konseyi Stratejik İşlemler Merkezinde, Abhazya Cumhuriyeti'nin Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti Büyükelçisi ve Z.K. Gvadzhava, Ulusal Seçim Konseyi Başkanı Indira Alfonso ve Venezuela Dışişleri Bakanı Jorge Arreas ile bir toplantıya katıldı.

Etkinlik sırasında Büyükelçiler ve diğer davetli konuklar, şeffaflığını ve güvenilirliğini bizzat kontrol ederek Venezuela seçim sisteminin esası hakkında bilgi edinme fırsatı buldular.

Venezuela Dışişleri Bakanı Jorge Arreasa, Venezuela'da akredite diplomatik birliklerle yaptığı görüşmede, seçimlerin tüm uluslararası normlara uygun olarak yapılacağına olan güvenini dile getirdi.  

Ulusal Seçim Kurulu Başkanı Indira Alfonso, büyükelçileri oylama sürecini kişisel olarak değerlendirmek için sandık merkezlerini ziyaret etmeye davet etti.

Ulusal Meclis Seçimleri - Venezuela Parlamentosu 6 Aralık'ta yapılacak. Nitelikli siyasi örgütlerin% 90'ından fazlasını temsil eden 14.000'den fazla aday seçimlere katılacak. Seçim sistemi 100% otomatiktir. COVID-19 salgını karşısında bölge sağlık protokolleri oluşturuldu ve tüm katılımcıların sağlığı sağlandı. Seçim sürecine 200'den fazla uluslararası gözlemci katılacak.

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: