Daur Kove doğumgünü nedeniyle Zaur Gvadzhava'yı tebrik etti

Daur Kove doğumgünü nedeniyle Zaur Gvadzhava'yı tebrik etti
4 August 2017 675
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove, Abhazya Cumhuriyeti Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti ve eşzamanlı Nikaragua Cumhuriyeti Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçisi Zaur Gvadzhava'yı Nikaragua Cumhuriyeti'nde eşzamanlı olarak doğumgünü nedeniyle tebrik etti.

Tebrik mektubunda şu ifadeler yer aldı:

"Abhazya Cumhuriyeti Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti ve eşzamanlı Nikaragua Cumhuriyeti Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçisi olarak yapmış olduğunuz sıkı çalışmalar; Abhaz-Venezuela ve Abhaz-Nikaragua dostluk, ortaklık ve karşılıklı faydalı işbirlği ilişkilerinin gelişmesinde önemli bir rol oynamaktadır.

Abhazya Cuhmuriyeti'nin Latin Amerika ülkelerindeki devlet çıkarlarını korumak adına yapmış olduğunuz kişisel katkıyı takdir ediyoruz.

Mart 2017 tarihinde Karakas'ta Abhaz delegasyonunun Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti'ne yaptığı çalışma ziyareti sırasında gerçekleştirmiş olduğumuz toplantımızı büyük bir sıcaklıkla anımsıyorum. Abhazya Cumhuriyeti ile Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti arasındaki işbirliğini daha da güçlendirmek adına elçilik personelinın yardımlarıyla şahsınız tarafından düzenlenen toplantılar son derece önemliydi.

Enerjiniz ve bağlılığınızın, özel bilginiz ve öngürünüzün, yapıcı kararlar alma becerinizin; devletimizin iyiliği adına etkin çalışmalar için sağlam bir temel hazırlayarak hizmet edeceğine eminim."

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: