Sohum Belediye Başkanı, bir İtalyan şehriyle iyi niyet protokolü imzaladı.

Sohum Belediye Başkanı, bir İtalyan şehriyle iyi niyet protokolü imzaladı.
28 April 2017 788
İtalya’da yapılan Abhazya Cumhuriyeti’ndeki yatırım potansiyelleri ile ilgili bir sunum kapsamında Sohum, Avrupa-Abhazya Birliği ve bir İtalyan şehri ile arasında bir iyi niyet protokolü imzalandı.

Taraflar, bu protokolü imzalayarak, karşılıklı faydalar sağlayan işbirliğinin geliştirilmesi, dostluk ilişkilerinin güçlendirilmesi, bilim ve kültür alışverişinin sağlanması, ticaret ve turizmin teşvik edilmesi, ülkeler arasında iş ve girişimcilik ilişkilerinin kurulması ve geliştirilmesi üzerinde anlaşmaya vardı. Taraflar özellikle Calabria bölgesi’ne yönelik olarak yukarıda belirtilen konulardaki işbirliğinin geliştirilmesi ve tecrübe paylaşımı amacıyla Abhazya ve İtalya arasında ticari ve ekonomik heyetlerin karşılıklı olarak gönderilmesi kararını aldılar.

İmza törenine Abhazya Dışişleri Bakan Yardımcısı Kan Tania, Abhazya Dışişleri Bakanlığı çalışanları Vito Grittani ve Temur Rekvava'nın yanı sıra Abhazya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Başkan Yardımcısı Gennady Gagulia ve Tamila Mertskhulava da katıldı.

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: