Nilson Scott ile yapılan görüşme hakkında

Nilson Scott ile yapılan görüşme hakkında
19 September 2018 610
18 Eylül Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı’nda Bakan Daur Kove BMKP (UNDP) Daima Temsilcisi Nilson Scott ile görüştü.

İşbu görüşmeye Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Uluslararası örgütler ile etkileşim departman başkanı Artur Gaguliya, Güney Kafkasya’da barış ve gelişme konularda danışman Oleg Protsik, Abhazya’da uygulanan «ENPARD – Avrupa Birliği ve UNDP’nin ortak yaptığı tarım alanların gelişme programı» Proje Yönetmeni Federica Dispenca ve «HORİZONT – Abhazya’nın toplumlarının sürdürülebilirliğini desteklemesi» Proje Yönetmeni Yugesh Pradhanang katıldılar.


Görüşme Nilson Scott’un göre vi bitme vesilesiyle yapıldı.
Görüşmenin başında diplomat 8 Eylül’de Abhazya Başbakanı Gennadiy Gagulya’nın trajik ölümle bağlantılı olarak başsağlığı diledi.  

Nilson Scott Daur Kove’yi faaliyetini gösterirken işbirliği ve yapmış olduğu dest eçin teşekkür etti.
Buna karşılık Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı ortak yapılan ciddi çalışmayı altını çizdi, Nilson Scott’un tarafından planlanan seviyeyi yüksek olduğunu belirtti.

Daur Kove 2019 yıl için uluslararası örgürtler tarafından planlanan çalışmalarının olmadığını üzüntü ile ifade etti.  
Bakan, gayri resmi toplantıların formatını cumhuriyette faaliyet gösteren uluslararası kuruluşların başkanları ile sürdürme fikrini dile getirdi.
Toplantı geleneksel olarak sıcak bir ortamda gerçekleştirildi.
Daur Kove, Nilson Scott’u Abhazya’da her zaman kendi misafiri gibi görmekten memnun olacağını söyledi.

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: