Haberler

3 Mart’ta Abhazya Dışişleri Bakanlığın binasında Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove, ülkede faaliyetini yürüten, uluslararası sivil toplum kuruşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.
21 September 2019 1062 Ziyaretler ve iş gezileri
21 Eylül’de Tskhinval’da Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri bakanı Daur Kove Güney Osetya Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Anatoliy Bibilov ile bir araya geldi.
Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove’yi Büyük Vatanseverlik Savaşında (2. Dünya Savaşı) Zafer Bayramının 74. Yıldönümü ile kutladı. Kutlama mesajında aşağıdakiler özellikle ifade edildi:
8 August 2018 833 Bakanın görüşmeleri
8 Ağustos’ta Abhazya Cumhuriyeti heyetinin Suriye Ekonomi ve Dış ticaret Bakanı Muhammed Samir Halil ile görüşme düzenlendi.
7 August 2018 1021 Ziyaretler ve iş gezileri
7 Ağustos Suriye Arap Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı’nda, Abhazya Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlık İdare Başkanı Beslan Bartsits’in önderliğinde olan Abhazya Cumhuriyeti heyetinin Suriye Arap Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Walid al-Muallem ile görüşme gerçekleşti.
26 January 2018 956 Ziyaretler ve iş gezileri
26 Ocak Cuma günü Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove, Nauru Cumhurbaşkanı Baron Devaves Vaka ile görüştü. Görüşmeye Abhazya Cumhuriyeti Parlamento Başkan Yardımcısı Said Haraziya ve Uluslararası örgütler ile etkileşim Departman Başkanı Artur Gaguliya katıldı.
25 January 2018 1023 Ziyaretler ve iş gezileri
26 Ocak Cıma günü Dışişleri Bakanı Daur Kove liderliğindeki Abhazya Cumhuriyeti'nin heyeti, Nauru Cumhuriyeti’ne resmi bir ziyarette bulundu. Delegasyonda Abhazya Cumhuriyeti Parlamentosu Başkan Yardımcısı Said Haraziya ve Uluslararası Örgütler ile etkileşim Departman Başkanı Artur Gagulia da hazır bulundu.
28 August 2017 1022 Ziyaretler ve iş gezileri
Artsakh Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Karen Mirzoyan ve Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove 28 Ağustos tarihinde Artsakh Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı'nda bir araya geldi.
27 August 2017 958 Ziyaretler ve iş gezileri
Dışişleri Bakanı Daur Kove başkanlığındaki Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı heyeti resmi ziyaret amacıyla bugün, 27 Ağustos tarihinde Artsakh Cumhuriyeti'ne ulaştı. Abhaz Dışişleri Bakanlığı heyetinde ayrıca Dışişleri Bakan Asistanı İrakli Tuzhba ve Dışişleri Bakanlığı Stratejik İşbirliği Bölümü Başkanı Adgur Chegia yer aldı.
27 August 2017 1053 Ziyaretler ve iş gezileri
Abhazya Cumhuriyeti heyeti Güney Osetya Cumhuriyeti'nin bağımsızlığının Rusya Federasyonu tarafından tanındığı günün kutlandığı etkinliklere katıldı.

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: