Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove’nin Nauru Cumhurbaşkanı ile görüşmesi hakkında

 Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove’nin Nauru Cumhurbaşkanı ile görüşmesi hakkında
26 January 2018 956
26 Ocak Cuma günü Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove, Nauru Cumhurbaşkanı Baron Devaves Vaka ile görüştü. Görüşmeye Abhazya Cumhuriyeti Parlamento Başkan Yardımcısı Said Haraziya ve Uluslararası örgütler ile etkileşim Departman Başkanı Artur Gaguliya katıldı.

Ziyaretin başında Daur Kove, Baron Devaves Vaka’yı Nauru Cumhuriyeti'nin Bağımsızlık Günü'nün 50. yıldönümünde kutlanacak etkinliklere davet ettiği için teşekkür etti.
Yapılan ayrıntılı ve güvenilir görüşmede, taraflar, özellikle Pasifik bölgesinde bağları artırma bağlamında ilişkilerin geliştirmesi ve ikili işbirliğinin beklentileri konuşuldu.

Abhazya Dışişleri Bakanı, iki ülke arasındaki işbirliği tarihinin parlak sayfası, geçen yıl Kasım ayında Nauru Cumhurbaşkanı Baron Devaves Vaka’nın Abhazya’ya yaptığı resmi ziyareti olduğunu vurguladı.
Dışişleri Bakanı Daur Kove Baron Devaves Vaka’ya Abhazya Cumhurbaşkanı Raul Hacımba’nın Abhazya’nın bağımsızlık zaferinin 25. yıldönümünde kutlanacak etkinliklere katılması için yaptığı davetini iletti.
Görüşme sonrasında taraflar hatıra hediyeleri alışverişinde bulundular.

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: