Beşar Esad Suriye Arap Cumhuriyeti nezdinde Abhazya Cumhuriyeti Büyükelçisi Bagrat Hutaba’yı kabul etti

Beşar Esad Suriye Arap Cumhuriyeti nezdinde Abhazya Cumhuriyeti Büyükelçisi Bagrat Hutaba’yı kabul etti
29 July 2020 386

28 Temmuz 2020 tarihinde Suriye Araap Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Beşar Esad cumhurbaşkanlık sarayında Suriye Arap Cumhuriyet nezdinde Abhazya Cumhuriyeti Büyükelçisi Bagrat Hutaba’yı kabul etti.

Resepsiyonda itimat mektubu sunma töreni düzenlendi.

Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad, Abhazya Cumhurbaşkanı Aslan Bzhania'ya olan saygısını dile getirdi ve tüm Abhaz halkına barış ve refah diledi.
Buna karşılık, Büyükelçi Abhazya Cumhurbaşkanı Bzhania Aslan adına selam verdi ve aynı zamanda Suriye Arap Cumhuriyeti'nde Abhazya Cumhuriyeti Büyükelçiliği'nin kurulmasının tarihi bir olay ve iki ülke arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi ve güçlendirilmesinde önemli bir adım olduğunu vurguladı.
Suriye Cumhurbaşkanı ve Abhazya'nın Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçisi ekonomi, kültür, turizm ve spor gibi çeşitli alanlarda dost devletler arasında ikili işbirliği konularını ele aldı.
Ayrıca toplantıya SAC Dışişleri ve yurtdışında olan soydaiları ile işleri Bakanı Walid al-Muallem, SAC Cumhurbaşkanın işleri Bakanı Mansur Azzam ve SAC’da AC Büyükelçiliğin Danışmanı Djanbo Agrba katıldı.

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: