Abhazya'nın Venezuela Büyükelçisi Zaur Gvadzhava, Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti Turizm Bakanı Ali Padron ile görüştü

Abhazya'nın Venezuela Büyükelçisi Zaur Gvadzhava, Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti Turizm Bakanı Ali Padron ile görüştü
27 July 2022 171

Abhazya Cumhuriyeti'nin Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçisi Zaur Gvadzhava ve Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti Turizm Bakanı Ali Padron arasında 25 Temmuz'da Turizm Bakanlığı'nın Karakas'taki merkezinde bir çalışma toplantısı düzenlendi.

Görüşmede taraflar ikili işbirliğinin mevcut durumu hakkında görüş alışverişinde bulundular ve Abhazya Cumhuriyeti ile Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti arasında turizm alanında ilişkilerin kurulmasının yönlerini tartıştılar.

Görüşme sırasında Zaur Gvadzhava, Ali Padron'a sıcak karşılama için teşekkür etti ve bakana Abhazya Cumhuriyeti'nin tarihi, kültürü ve turizm potansiyeli hakkında bilgi verdi.

Görüşmede taraflar, Abhazya ve Venezuela arasında turizm alanında karşılıklı yarar sağlayan işbirliğini geliştirmeye yönelik karşılıklı ilgilerini dile getirdiler.

Turizm Bakanı Ali Padron, Zaur Gvadzhava'ya ziyaret için teşekkür etti ve Venezuela Devlet Başkanı Nicolás Maduro Moros adına Abhazya yönetimine ve halkına sıcak selamlarını iletti.

Bakan Padron, Nicolás Maduro'nun şu anda Abhazya Cumhuriyeti de dahil olmak üzere Venezuela'ya dost ülkelerle ilişkileri güçlendirmek ve işbirliğini daha da geliştirmek için çalıştığını kaydetti.

Bakan, Abhazya Cumhuriyeti Turizm Bakanlığı'na, bu yıl Kasım ayında Anzoategui eyaletinde düzenlenecek olan Venezuela Uluslararası Turizm Fuarı'na (Fitven) katılması için bir davetiye de iletti.
Görüşmenin sonunda taraflar birbirine karşılıklı hediyeleri sundu.

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: