Haberler

18 February 2018 545 Notalar
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı, İsfahan ilinde düşen İran Aseman Havayolları uçağı dolayısıyla, İran İslam Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı’na taziye mesajı göderdi.
16 February 2018 974 Bakanın görüşmeleri
16 Şubat Abhazya Dışişleri Bakanlığı’nda Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove’nin Güney Kafkasya’da AB özel temsilcileri, özellikle AB özel temicisi Tayvo Klaar, Güney Kafkasya AB özel temsilci siyaset danışmanı Börn Kuene, ve Güney Kafkasya AB özel temsilcinin ofis personeller ile görüşme gerçekleşti.
14 February 2018 785 Elçilikler haberleri
Rostov-on-Don’da Rostov bölgesinin hükümet organların temsilcileri’n Rostov bölgesinde akredite olan diplomatik temsilciliklerin başkanlarıyla görüşme gerçekleşti.
11 February 2018 576 Notalar
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı’nda Moskova bölgesi Stepanovskoe köyü yakınlarında «Saratov Havayolları» uçağı An-148’in kazasıyla ilgili haberi derin bir üzüntü ile alındı.
10 February 2018 522 Notalar
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove Diplomatik Çalışanın Günün kutlama vesilesiyle Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov’u tebrik etti.
10 February 2018 430 Notalar
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove Transdinyester Moldova Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Vitaliy İgnatiev’i Diplomatik Çalışanın Günü ile tebrik etti.
8 February 2018 635
8 Şubat’ta Abhazya Dışişleri Bakan Yardımcıları Oleg Arşba ve Kan Taniya, 9 Eylül’de Abhazya’daki Rusya Büyükelçiliğinin birinci sekreteri Konsolos Vekili Dmitri Vişernev ve eşi Olga Vişerneva’nın onuruna töreni düzenleyerek Anma plakanın açılışa katıldılar. Açılış töreni Abhazya Cumhuriyeti’ndeki Rusya federasyonu Büyükelçiliği’nde yapıldı.
7 February 2018 732
7 Şubat Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı’nda Dışişleri Bakan Yardımcısı Kan Taniya Güney Kafkasya’da Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Başkan Yardımcısı Şombi Şarp ile bir araya geldi.
6 February 2018 711
Abhazya Dışişleri Bakanlığı’nda Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakan Yardımcısı Kan Taniya Danimarka Mülteci Konseyi bölge ofis başkanı Vinsent Donto ve Abhazya’da DRC yeni ofis başkanı Blerima Muhaksheri ile görüştü.
6 February 2018 526
6 Şubat Abhazya Dışişleri Bakanlığı’nda  Dışişleri Bakan Yardımcısı Kan Taniya BMMYK’nın Güney Kafkasya’daki bölge temsilcisi İohannes van der Klaau ile görüştü.

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: