Haberler

19 April 2017 710
18-19 Nisan tarihlerinde Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov Abhazya Cumhuriyeti'ne bir çalışma ziyaretinde bulundu.
19 April 2017 900
Abhazya Dışişleri Bakanlığı, Bağımsızlık Bildirgesi Günü dolayısıyla Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı'na bir nota gönderdi
Rusya Dışişleri Bakanı Sergei Lavrov’un Abhazya’ya yapacağı çalışma ziyareti ile bağlantılı olarak son zamanlarda, Gürcistan Dışişleri Bakanı’ndan Cumhurbaşkanı’na kadar, Gürcü yetkililerin “kızgın” açıklamaları artmakta. Bu açıklamalar temel olarak Rusya Dışişleri Bakanı’nın Abhazya’yı ziyaretinin “yasadışılığı” ve elbette Gürcistan’ın “toprak bütünlüğü” iddiasına dayanmakta.
13 April 2017 503
Sergei Lavrov 18-19 Nisan tarihlerinde Abhazya’ya bir çalışma ziyareti gerçekleştirecek.
10 April 2017 495
10 Nisan tarihinde Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı’nda, Dışişleri Bakan Yardımcısı Kan Tania ile Abhazya’daki “Açlığa Karşı Eylem” (ACH) örgütünün başkanı Ervin Blau, ACH projelerinin koordinatörü Ricardo Montanari ve Turin Üniversitesi’nden Luciana Tavella ile bir görüşme gerçekleştirildi. Uluslararası Örgütler ile İletişim Bölümü Başkanı Artur Gaguliya da görüşme yer aldı.
Abhazya Dışişleri Bakanlığı, Mısır Arap Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı’na Tanta ve İskenderiye şehirlerinde meydana gelen terör saldırılarıyla ilgili olarak bir taziye mesajı iletti.
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı ABD tarafından 7 Nisan gecesi Suriye Arap Cumhuriyeti’ne yapılan füze saldırılarını derin bir endişeyle karşılamıştır.
4 April 2017 519
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı, Kolobiya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı'na Putumayo'daki sel nedeniyle meydana gelen yıkım ve can kayıpları ile ilgili taziye mesajı iletti.
3 April 2017 679
St.Petersburg metrosuna yönelik terörist saldırı neticesinde ölen siviller ile ilgili olarak Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı, Abhazya Cumhuriyeti’ndeki Rusya Federasyonu Büyükelçiliği’ne taziye mesajı gönderdi.
29 March 2017 1226 Ziyaretler ve iş gezileri
Transkafkasya’da istikrar ve güvenliğin sağlanmasıyla ilgili sürdürülen Cenevre’deki uluslararası görüşmelerin 39.turu 28-29 Mart 2017 tarihlerinde gerçekleşti.

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: