Daur Kove Dağlık Karabağ Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı'nın kuruluşunun 24. yıldönümü sebebiyle Karen Mirzoyan'ı tebrik etti

Daur Kove Dağlık Karabağ Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı'nın kuruluşunun 24. yıldönümü sebebiyle Karen Mirzoyan'ı tebrik etti
28 July 2017 534
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove, Dağlık Karabağ Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Karen Mirzoyan'ı Dağlık Karabağ Dışişleri Bakanlığı'nın kuruluşunun 24. yıldönümü vesilesiyle tebrik etti.

Tebrik metninde şu ifadeler yer aldı:

"Dağlık Karabağ Cumhuriyeti diplomatik servisi varoluşu süresince, uluslararası temasların geliştirilmesi konusunda, uluslararası topluluk ülkelerinin eşit işbirliği içerisinde, profesyonelliğin, yaratıcılığın, esnekliğin ve açıklığın istikrarlı bir biçimde büyüdüğünü göstermiştir.

Dağlık Karabağ diplomatik birlikleri çalışanlarının yüksek beceri, kusursuz itibarı ve odaklanması sonucunda ülkenizin uluslararası arenada konumunun güçlenmesi için önemli katkılar sağlanmış ve ayrıca devletlerimiz arasında ikili ilişkileri güçlendirmeye katkıda bulunulmuş kilit konularda ortak yaklaşımlar aranmıştır.

İstikrar ve güvenliğin sağlanması ve ulusal çıkarların her iki ülkenin menfaati doğrultusunda korunması adına Abhazya Cumhuriyeti ve Dağlık Karabağ Cumhuriyeti arasındaki ilişkilerin kapsamlı bir şekilde oluşturulmasına katkıda bulunmak için yapıcı ve verimli diyalogun daha da geliştirilmesine devam edileceğinden eminim."

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: