Daur Kove Horhe Alberto Arreasa Monserrat’ı Venezüella Bolivar Cumhuriyeti’nin Bağımsız Günü ile kutladı

Daur Kove Horhe Alberto Arreasa Monserrat’ı Venezüella Bolivar Cumhuriyeti’nin Bağımsız Günü ile kutladı
5 July 2018 646
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove Venezüella Bolivar Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Horhe Alberto Arreasa Monserrat’a Venezüella’nın Bağımsız Günü nedeniyle tebrik mesajı gönderdi.
Mesajda, özellikle şunlar ifade edildi:

«Bu gün Venezüella tarihinin önemli bir gündür.  Venezüella halkının bağımsız bir devlet kurma arzusunu simgeleyen, devletinizin oluşumunda yeni bir dönemin başlangıcını işaret ediyor. Büyük can kaybılarıyla ve zor davaların bedeli karşılığında bağımsızlığını kazanan, özgürlük ve onurlu yaşama vazgeçilemez hakkı savunmak için tereddütsüz kararını doğrulayan, Abhaz halkı tüm yüreği ile dost ulusal  Venezüella Bolivar Cumhuriyeti halkıyla bu ulusal bayramın mutluluğunu paylaşıyor.

Abhazya Cumhuriyeti’nde devletlerimiz arasında oluşan dost ve etkileşim ilişkilerine büyük değer verilmektedir. İkili işbirliğinin olumlu dinamiklerini ve yüksek düzeyde işbirliğini memnuniyetle karşılıyoruz.

Halklarımızın uzun vadeli çıkarlarından hareket ederek, karşılıklı menfaati olan tüm alanlarda işbirliğini derinleğtirmeye ve sürdürmeye kararlıyız.

Ekselanslar, bu önemli günde Venezüella Bolivar Cumhuriyeti’nin kardeş halkına barış, iyiyilik ve refah dilemeye izin veriniz».

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: