Daur Kove Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı olarak atanan Jorge Alberto Arreas Montserrat'ı tebrik etti

Daur Kove Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı olarak atanan Jorge Alberto Arreas Montserrat'ı tebrik etti
3 August 2017 578
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove, Jorge Alberto Arreas Montserrat'ı Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı görevine getirilmesi vesilesiyle tebrik etti.

Tebrik metninde şu ifadeler yer aldı:

Venezuela'nın dış politikadaki konumunu güçlendirmek ve çıkarlarını uluslararsı arenada korumak adına paha biçilemez bir katkı sağlayacağınıza gönülden inanıyorum.

Abhaz Hükümeti ve Abhaz halkı, Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti yönetiminin bağımsızlık, halkların egemenliği ve kendi kaderini tayin hakkı temelinde yaraşır ve kalıcı barış için verdiği mücadeleyi paylaşmakta ve desteklemektedir. Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti ulusu; Komutan Hugo Chavez Frias ve Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Nicolas Maduro Moros'un politik çizgisini desteklediğini açıkca ifade eden hükümetlerine Ulusal Kurucu Meclis'te yapılan oylama boyunca tam destek verdi. Devletlerimiz arasında gelişmiş olan müttefik ve dostluk ilişkilerini takdir ediyoruz ve çok kıymet veriyoruz. Anlamlı iletişimimizi sürdürmeyi ve ülkelerimiz yararına birlikte çalışmayı sabırsızlıkla bekliyoruz."

Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: