Daur Kove Rusya Federasyonu Anayasa Günü nedeniyle Sergey Lavrov'u tebrik etti

Daur Kove Rusya Federasyonu Anayasa Günü nedeniyle Sergey Lavrov'u tebrik etti
12 December 2017 530
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove, Anayasa Günü vesilesiyle Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'u tebrik etti.

Tebrikte şu ifadeler yer aldı:

"Anayasa Günü modern Rus devletinin önemli simgelerinden biridir. Anayasa'nın kabulü devletin ve toplumun demokrasi ve vatandaşlık çizgisinde gelişmesini belirledi, insan haklarının gerçekleştirilmesi için fırsatlar sapladı ve ülkenin birliği ile refahının korunmasına önemli katkıda bulundu. Anayasa, şimdiki ve gelecek nesillerden önce Anavatan'ın yüksek sorumluluklarını yerine getirmek için güçlü bir teşvik olarak görev yaptı.

Bugün Rusya Federasyonu ülkenin karşı karşıya bulunduğu siyasi ve ekonomik sorunların etkin bir şekilde çözülmesi ve vatandaşların re! fah düzeyininin artırılması konusunda kendine güvenini sürdürmeye devam etmektedir.

Şüphesiz ki anayasal değerlerin ve normların daha da güçlendirilmesi, büyük Rusya'nın gelecekteki başarısı ve başarılarının güvenilir bir garantisi olacaktır.

Abhazya, Rusya Federasyonu ile müttefiklik ilişkilerini değerli görmektedir ve karşılıklı işbirliğinin geniş kapsamlı olarak genişlemesine büyük önem vermektedir.

Ortak çabalarla stratejik ortaklığımızın sürekli olarak ülke halklarımızın yararına güçlenmeye devam edeceğine eminim."


Linkler

 
 
 
X

Geri Bildirim Formu

Adın:
E-posta:
Telefon:
Mesajınız: